Els Premis Gaudí i el Mobile World Congress, presents a la Llotja de Montjuïc

Els Premis Gaudí i el Mobile World Congress, presents a la Llotja de Montjuïc

Una lluïda llista de noms coneguts han presenciat el FC Barcelona - Getafe

La Llotja de l'Estadi Olímpic Lluís Companys ha comptat amb noms il·lustres i de protagonisme en l'agenda de la Ciutat Comtal. I és que els Premis Gaudí i el Mobile World Congress han tingut representació en el FC Barcelona - Getafe de la jornada 26 de la Lliga. Sens dubte, dos esdeveniments culturals de renom que han gaudit del partit de l'elenc de Xavi Hernández. 

Per una banda, el Mobile World Congress. La trobada de tecnologia més gran del món, que acollirà per segon any consecutiu l’Sports Tomorrow Congress, el congrés d’innovació esportiva impulsat pel BIHub. Aquest esdeveniment que comença el 26 de febrer a Barcelona ha portat un llistat de noms a Montjuïc, que participaran a l'Sports Tomorrow Congress.

Carles Corretgé, Director comercial Hewlett Packard Catalunya, Osmar Polo. CEO Iberia T-systems, Jordi Giné, Senior executive Telefónica, Manel Barahona, soci de Risk Advisory i ciberseguretat Deloitte, Manuel Brufau, CEO Indra Catalunya, David Hernández, vicepresident Indústria Microsoft, Rafael de los Santos, Global Emea Sports Leader Proserv Amazon AWS, Oriol Pinya, CEO ABAC Capital, José González, Ruzo Co-fundador i CEO d’Oliver Sports, Daniel Foth, CEO Celebreak, Elisabet del Valle, CEO Onalabs, Josep Santacana, CEO Korelya Capital, David Jofre, vice president sales i business development Ibera a shift4 i John Hoffman, CEO de GSMA, l’empresa que organitza el MWC. 

Per altra banda, representants dels Premis Gaudí. Uns guardons que es van entregar el 4 de febrer. Aquests han estat els protagonistes: Àlex Brendemühl, Millor actor secundari “Creatura”, Clàudia Malagelada, Millor interpretació revelació “Creatura”, Elena Martín, Millor direcció “Creatura”, Marta Cruañas, Millor pel·lícula “Creatura”, Albert Solé, Millor pel·lícula per a televisió “Quico Sabaté, sense destí”, Jordi Llorca, Millor documental “Mentre siguis tu, l’aquí i ara de Carme Elías" i Valérie Delpierre, Millor pel·lícula en llengua no catalana “20.000 especies de abejas”.

A més, la llotja de Montjuïc també ha comptat amb la presència de Ronnie Wood, The Rolling Stones.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut