Visites guiades a la Ciutat Esportiva per a socis i sòcies més grans de 70 anys

Visites guiades a la Ciutat Esportiva per a socis i sòcies més grans de 70 anys

El Club convida aquest col·lectiu a conèixer el complex esportiu de Sant Joan Despí i l’Estadi Johan Cruyff

El FC Barcelona obre les portes de la Ciutat Esportiva Joan Gamper als seus socis i sòcies de més de 70 anys. Per això els ofereix la possibilitat de recórrer els punts més emblemàtics d’aquesta instal·lació, on es preparen els primers equips professionals del Club i es formen els esportistes blaugrana del futur. La visita, que dura aproximadament 90 minuts, passa pels pavellons de les seccions, els camps d’entrenament i de joc, la zona de recuperació, la Masia i l’Estadi Johan Cruyff.

El desplaçament a la Ciutat Esportiva per als socis i sòcies més grans de 70 anys que vulguin participar en aquestes visites es farà en autocar, des del Camp Nou, i els visitants, que poden acudir amb un acompanyant major d’edat, estaran assistits en tot moment per un guia del FC Barcelona.

Experiència pilot

L’1 de febrer passat un grup de membres del Casal de l’Avi Barça va realitzar aquesta visita en una experiència pilot en la qual també van participar el directiu responsable de l’Àrea Social, Josep Ignasi Macià, la directora de l’Àrea Social, Anna Aznar, el director del Museu del FC Barcelona, Jordi Penas, i els principals responsables de seguretat i mobilitat de la Ciutat Esportiva i l'estadi Johan Cruyff, David Godayol i Juan Carlos Ordóñez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut