La Penya Dracs Units celebra l’Any Nou Xinès entre el 9 i el 14 de febrer

La Penya Dracs Units celebra l’Any Nou Xinès entre el 9 i el 14 de febrer

Aquesta penya, fundada per la comunitat xinesa de Catalunya, ha previst una sèrie d’accions coincidint amb tres partits dels equips professionals del FC Barcelona

La primera acció organitzada per la Penya Barcelonista Dracs Units per commemorar l’Any Nou Xinès serà prèvia al partit de bàsquet entre el Barça i l’Alba Berlín, que s’ha de jugar divendres 9 de febrer. A l’exterior del Palau Blaugrana hi haurà un taller de cal·ligrafia per escriure en caràcters xinesos els noms dels aficionats i les aficionades. A l’interior del recinte es podrà escoltar una versió en xinès del Cant del Barça, creada pel grup GAS. A més, durant la mitja part, el parquet del Palau acollirà un espectacle de dansa i un show de percussió tradicional xinès.

Amb motiu del Barça – Granada de diumenge dia 11, a l’Estadi Olímpic, els jugadors del primer equip masculí sortiran acompanyats d’infants xinesos vinculats a la Penya Blaugrana Dracs Units i a la mitja part, a la gespa, tindrà lloc un espectacle de dansa i percussió, similar al del Palau Blaugrana. A més, la lona central i les fam cams estaran tematitzades per celebrar aquesta festivitat.

Per últim, dimecres 14, coincidint amb el partit Barça – Llevant de l’equip femení, a l’Estadi Johan Cruyff la cultura xinesa es farà visible amb motius commemoratius i, a més, les jugadores sortiran al camp acompanyades d’un grup d’infants vinculats a la Penya Blaugrana Dracs Units.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut