Jordi Pujol rep la insígnia d’or i brillants del FC Barcelona

Jordi Pujol rep la insígnia d’or i brillants del FC Barcelona

El president Joan Laporta li ha fet l'entrega en un acte al qual han assistit catorze socis i sòcies amb 75 anys de compromís blaugrana

El Molt Honorable Senyor Jordi Pujol és un dels socis del FC Barcelona amb 75 anys d’antiguitat que aquesta tarda ha rebut, de mans del president Joan Laporta, la insígnia d’or i brillants del Club. En un acte celebrat a l’Auditori 1899, al qual també hi ha assistit el directiu responsable de l'àrea social, Josep Ignasi Macià, Pujol ha estat distingit juntament amb tretze socis i sòcies més.

El compromís d'aquests socis i sòcies, que es van vincular al Club a finals dels anys quaranta del segle passat, ha estat destacat en el discurs del president Laporta: "Es van fer socis en una època de dificultats, en un país esmicolat en plena postguerra. Els agraeixo que, amb aquell gest, adquirissin un profund compromís ètic, social i democràtic amb el Club i el país". Joan Laporta ha assenyalat també: "Si som el millor club del món, és gràcies a vostès. Mentre jo sigui president, el Barça continuarà sent seu, dels seus fills, dels seus nets i besnets".

Després de l’acte, en un ambient distès, el Molt Honorable Senyor Jordi Pujol ha explicat que va ser l’any 1936 quan va veure el primer partit del Barça. “Una semifinal de la Copa, just abans que esclatés la Guerra Civil”, ha dit. Al seu costat, el president Laporta li ha recordat el moment en què Hristo Stòitxkov el va fer botar al balcó de la Generalitat, després de guanyar la Copa del Rei l’any 1997. “El Barça m’ha fet patir molt i també m’ha donat moltes alegries”, ha sentenciat Pujol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut