Vine a conèixer en persona els teus ídols del Palau Blaugrana!

Vine a conèixer en persona els teus ídols del Palau Blaugrana!

Per als dies 23, 24 i 25 de novembre, el Club organitza una trobada d’aficionats amb jugadors del Barça d’handbol, de futbol sala i d’hoquei patins. T'ho perdràs?

La setmana gran del Palau és aquí. I l’afició blaugrana podrà gaudir d’una experiència prèvia als partits d’handbol, futbol sala i hoquei patins dels dies 23, 24 i 25 de novembre en forma de trobada amb alguns dels jugadors més destacats de cada secció. El Club ha organitzat un Meet&Greet que consisteix en conèixer-los de primera mà i compartir una estona amb ells.

Dues hores abans de cada enfrontament, la Sala París (situada just davant de la porta 0 del Palau Blaugrana) acollirà aquest esdeveniment i, durant una hora, els protagonistes signaran autògrafs i es faran fotografies amb l’afició. Participar en aquest Meet&Greet és ben senzill. L’únic requisit és gaudir de l’entrada del partit corresponent o bé mostrar l’abonament del Palau.

Barça - Wisla Plock 

Així doncs, la primera acció serà el dijous 23 de novembre des de les 18.45 h fins a les 19.45 h, coincidint amb el Barça - Wisla Plock de la fase de grups de la Champions (20.45 hores). En el cas, els jugadors confirmats són Domen Makuc i Blaz Janc.

Barça - Movistar Inter

L’endemà serà el torn del futbol sala. El divendres 24 de novembre, de 19.00 h a 20.00 h, la Sala París acollirà el Meet&Greet previ al Barça - Movistar Inter de la lliga (21.00 hores). Hi seran Ferrao, Sergio Lozano, Miquel Feixas, Sergio González i Matheus.

Barça - Liceo

I per últim, la tercera acció coincidirà amb el Barça - Liceo de la OK Lliga del proper 25 de novembre (17.15 hores). Així doncs, des de les 15.15 h fins a les 16.15 h, serà el torn de l’afició de l’hoquei. Actualment, el Meet&Greet té la presència confirmada de Matias Pascual. Podrien participar-hi també Sergi Panadero i Pau Bargalló, però l'equip està pendent de l'evolució de les seves lesions. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut