‘50 anys amb Johan’, partit d’homenatge a Cruyff

‘50 anys amb Johan’, partit d’homenatge a Cruyff

Mig segle després del fitxatge de l’holandès, l’equip de l’Agrupació de Jugadors del Barça jugarà contra un combinat d’exjugadors de l’AFE a l’estadi que porta el seu nom

Diumenge 26 de novembre, a les 12 del migdia, la figura de Johan Cruyff serà homenatjada amb un partit de veterans entre l’equip de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona (AJ FCB) i un combinat de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE). Ara que es compleix mig segle del fitxatge de l’holandès que va canviar la història del Barça, l’AJ FCB ho ha volgut commemorar amb una trobada futbolística entre exfutbolistes blaugrana i exfutbolistes de la resta d’equips de la Lliga espanyola que, sota el títol ’50 anys amb Johan’, tindrà lloc, precisament, a l’Estadi Johan Cruyff.

Juan Manuel Asensi, president de l’AJ FCB, que va compartir vestidor amb Cruyff  durant les cinc temporades en què aquest va ser jugador del FC Barcelona, explica que amb aquest partit es pretèn commemorar “una data molt important en la història del Barça i recordar una figura clau per al Club”.

Les entrades per a aquest partit ja s’han posat a la venda. Si es retiren abans del 20 de novembre els preus són els següents: 10 € la tribuna primera gradería, 7 € la tribuna segona gradería i el lateral, 5 € els gols i els menors de 7 anys no paguen. A partir del 20 de novembre, els preus seran: 15 € la tribuna primera graderia, 12 € la tribuna segona graderia i el lateral, 10 € els gols i 5 € els menors de 7 anys, en totes les zones del camp. 

Des del 1973

El 13 d’agost passat es van complir 50 anys del fitxatge de Johan Cruyff pel FC Barcelona. Les negociacions amb l’Ajax van ser llargues i complicades, però finalment l’holandès, que en aquell moment era el millor futbolista del món, es va vestir de blaugrana. Amb tot, el seu debut en partit oficial amb el Barça va haver d’esperar fins al 28 d’octubre, ja que la federació del seu país, controlada pel president de l’Ajax, va posar tantes dificultats com va poder. En tot cas, Cruyff i el Barça van unir per sempre els seus camins aquell 1973.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut