El cens de socis i sòcies, fins al 30 de novembre

El cens de socis i sòcies, fins al 30 de novembre

La Junta Directiva, atenent la petició del Síndic durant l’Assemblea, ha allargat el termini un mes

Demà, 31 d’octubre, era la data límit per a l’actualització del cens de socis i sòcies, però després de la petició realitzada pel síndic del soci, Joan Manuel Trayter, en la seva intervenció a l’Assemblea Ordinària del 21 d’octubre passat, la Junta Directiva ha decidit allargar aquest termini de manera extraordinària fins al pròxim 30 de novembre.

A banda d’una millora en la gestió, que els socis i sòcies tinguin actualitzades les seves dades és un precepte establert en els Estatuts del Club. La Junta Directiva del FC Barcelona va iniciar el procés d’actualització del cens de socis i sòcies majors d’edat el 21 de març d’enguany. Inicialment, la data de termini va ser el 30 de juny, però, posteriorment, es va allargar fins al 31 d’octubre.

Menors d’edat

En les darreres setmanes ha augmentat de manera considerable el ritme d’actualitzacions del cens. Amb tot, encara queden socis i sòcies per censar, especialment menors d’edat. En aquest sentit, cal recordar que no va ser fins al 7 de setembre passat que es va posar en funcionament el cens per a aquest segment de la massa social del FC Barcelona.

Perquè els socis i sòcies menors de 18 anys completin el cens cal que el pare, la mare, o el tutor legal faci una validació en què declari que és la persona representant del menor o la menor. Els socis i sòcies d'entre 14 i 17 anys han de seguir el procés dels adults: fer una fotografia del DNI i fer-se una selfie. A més, hi ha l’opció de gravar-se la veu. Per la seva banda, els socis i sòcies de menys de 14 anys han de pujar una fotografia i poden afegir-hi el número de DNI.

Una millora en la gestió del Club

L’actualització de les dades dels socis i sòcies és una condició imprescindible per a la creació d’un perfil digital per a cadascun d’ells i elles, un fet que suposarà una millora en la gestió del Club en el context del futur Espai Barça. Serà, a més, una mesura de seguretat que garantirà la qualitat de servei.

Els socis i sòcies que no hagin completat el cens abans del 30 de novembre no podran renovar el seu carnet per a l’any 2024. Els que siguin abonats o abonades perdran aquesta condició en la renovació de l’abonament al Nou Spotify Camp Nou i al Palau Blaugrana, i el mateix passarà amb els que estiguin en llista d’espera d’abonaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut