El FC Barcelona activa el 'Protocol de Seguretat i Control de l'afició rival' per al partit contra l'Anvers

El FC Barcelona activa el 'Protocol de Seguretat i Control de l'afició rival' per al partit contra l'Anvers

El Club fa una crida a tots els aficionats de l’equip rival que no disposin d’entrada que evitin desplaçar-se fins a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, i tampoc hi podrà haver seguidors belgues fora de la zona destinada a l’afició rival

En el primer partit de la fase de grups de la Champions League que el FC Barcelona disputarà amb l’Anvers a l’Estadi Olímpic Lluís Companys (21.00 h), funcionaran les mesures de seguretat i de control d’entrades que va establir la Junta Directiva ja la temporada passada per a tots els partits considerats d’alt risc, especialment pel que fa a la venda d’entrades i presència a l’estadi dels aficionats de l’equip rival.

Per aquest motiu es fa una crida a tots els aficionats de l’equip rival que no disposin d’entrada que evitin desplaçar-se fins a l’Estadi Olímpic, perquè no tindran la possibilitat de poder adquirir una localitat. Només els seguidors de l’Anvers que disposin d’una entrada gestionada pel seu club a la zona reservada per a l’afició visitant, podran assistir al partit.

Les mesures que s’han establert, i que ja es van implantar en els partits considerats d’alt risc al final de la temporada passada, són les següents:

  • Les entrades són nominals.
  • Els aficionats de l’Anvers no podran estar fora de la zona assignada als seguidors de l’equip rival.
  • S’ha bloquejat la venda en el país d’origen de l’afició contrària per IP's i en targetes bancàries del país.
  • Comunicació al web durant el període de venda amb un missatge en què s'indica que la venda és només per a l'afició del FC Barcelona.
  • Prohibició de lluir vestimenta o roba identificadora de l’equip rival del FC Barcelona, a excepció de la zona reservada a l’afició contrària.
  • Portar la documentació preparada (entrada i passaport o document d’identificació) per ensenyar-la en el cas que es demani).
  • Habilitar l’accés 8 (a l’entrada apareixerà com a 8V), exclusiu per a aficionats visitants.
  • No hi ha venda d’entrades a les taquilles de l’Estadi Olímpic Lluís Companys.
  • Els aficionats de l’Anvers que no tinguin entrada, no cal que es desplacin a l'estadi, perquè no es podran adquirir entrades de manera presencial a les taquilles.
  • Els turoperadors tampoc poden vendre entrades a l’afició de l’equip visitant.

Recomanacions a tots els socis i sòcies, i l'afició

Des del Club també es recomana que se segueixin una sèrie d’indicacions de mobilitat per facilitar l’accés i la sortida fluida tant a la muntanya de Montjuïc com al recinte esportiu. Entre les recomanacions ja habituals dels darrers partits a l’Estadi Olímpic Lluís Companys consta la de desplaçar-se amb antelació. Les portes de l’Estadi Olímpic s’obriran al públic una hora i mitja abans del partit i l’accés en vehicle privat a la muntanya estarà restringit. A la zona més pròxima a l’estadi no s’hi podrà circular i a l’entorn de l’Anella Olímpica només hi podran accedir els vehicles de quatre rodes que disposin d’acreditació. La Guàrdia Urbana retirarà els vehicles estacionats en zones no habilitades. En el cas de les motos, fins a un màxim de 3.500 motos podran accedir-hi i aparcar en zones properes a l’estadi. Tant l’entrada com la sortida de les motos que estacionin a les zones habilitades haurà de ser per l’avinguda Miramar, girant a l’esquerra, a l’altura del carrer Doctor Font i Quer.

Per al públic que vagi a veure el partit, es recomana que accedeixi a l’estadi a peu o en transport públic: servei de llançadores gratuït per als assistents, metro o funicular, entre d’altres. També es demana al públic assistent que eviti, en la mesura que sigui possible, el vehicle privat, que es descarregui l’entrada prèviament i que hi accedeixi per l’accés i la porta corresponents. Finalment, cal recordar que no hi haurà zona de consigna.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut