Presentada la Barça Escola Perfeccionament

Presentada la Barça Escola Perfeccionament

Els participants de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida s’entrenen a la Ciutat Esportiva per inaugurar el curs 23/24

Si ara fa un parell de setmanes es va fer la presentació de la Barça Escola de futbol, bàsquet i futbol sala, ara ha estat el torn per a la Barça Escola Perfeccionament de futbol dels esportistes de Girona, Bages, Osona, Terres de l’Ebre, Tarragona i Lleida. Gairebé 200 futbolistes entre nens i nenes es van citar a la Ciutat Esportiva per tal de poder entrenar-se al cor del FC Barcelona. 

Els participants van entrenar-se durant dues hores als camps 5,6 8 i 9 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i va servir de presentació del curs 23/24. Els entrenadors blaugrana van aprofitar per barrejar els joves futbolistes de les diferents seus per tal de compartir uns companys diferents als habituals. Dividits per grups d’edat, van realitzar exercicis de tècnica individual, exercicis de jocs de possessió per acabar jugant partits entre les diferents seus de la Barça Escola Perfeccionament que el Barça té per tot Catalunya. 

Què és la Barça Escola Perfeccionament

La Barça Escola Perfeccionament té com a objectiu ajudar els jugadors/es a perfeccionar el seu joc millorant les seves possibilitats individuals dins del joc col·lectiu

És un programa dissenyat per oferir un entrenament extra a aquells jugadors/es que volen seguir millorant el seu joc individual i col·lectiu, amb unes característiques que fomenten el desenvolupament integral de la persona. Els entrenaments inclouen situacions col·lectives diverses que conviden els jugadors/es a adaptar-se i dominar noves accions. 

La participació a la Barça Escola Perfeccionament Catalunya permet estar entrenat per persones que segueixen la metodologia Barça, la supervisió de responsables tècnics del Club, tenir un seguiment dels jugadors/es mitjançant un informe esportiu i la possibilitat de participar a la Barça Academy World Cup que se celebra a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva durant la Setmana Santa i que ja suma 10 edicions.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut