Insígnies de plata per a 859 socis i sòcies

Insígnies de plata per a 859 socis i sòcies

Els vicepresidents Rafael Yuste, Elena Fort, Eduard Romeu i Antonio Escudero presideixen un emotiu acte al Palau Blaugrana que distingeix aquest grup de culers amb vint-i-cinc anys d’antiguitat

El vicepresident primer del FC Barcelona, responsable de l’àrea esportiva, Rafael Yuste; la vicepresidenta de l’àrea institucional, Elena Fort; el vicepresident de l’àrea econòmica, Eduard Romeu; el vicepresident de l’àrea social, Antonio Escudero; a més dels directius Josep Ignasi Macià, Joan Solé, Joan Soler i Josep Maria Albert, han assistit aquest matí al Palau Blaugrana a un acte de lliurament d'insígnies de plata per a socis i sòcies del Club. Han estat reconegudes un total de 859 persones que es van vincular al FC Barcelona en els últims anys del segle passat i, per tant, celebren els seus vint-i-cinc anys de lligam barcelonista.

“És una jornada de joia, molt emotiva. M’he trobat amb el que ja m’imaginava: pares i avis acompanyant les persones que reben la insígnia. Els avis, normalment, responsables d’haver-los fet socis quan van néixer”, comentava el vicepresident Eduard Romeu, que ha volgut subratllar també la importància del nou Cens de socis i sòcies. “És un assumpte primordial. Hem de saber qui som i quants som. El Club necessita tenir les dades actualitzades perquè tots exercim els nostres drets i les nostres obligacions com a membres del Barça. Convido a tots els socis i sòcies que no s’han censat a fer-ho. És un procés molt senzill”, ha manifestat.

Els socis i sòcies que han rebut la insígnia de plata han pogut fotografiar-se al costat dels trofeus aconseguits pels primers equips de futbol, masculí i femení, la temporada passada. La pandèmia de coronavirus va aturar els actes de lliurament d’insígnies durant molts mesos. Per això, des de la temporada passada se celebren amb convocatòries més nombroses, com la d’avui.

Amb aquestes insígnies de plata el Club valora i agraeix el suport dels que van adquirir el compromís de fer-se socis i sòcies de l'entitat i han col·laborat al creixement del Barça. El lliurament d'aquestes insígnies és un gest senzill, però ple de simbolisme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut