Maccabi Haifa 1-5 Barça Legends: Gran triomf a Israel

Els blaugranes s’han emportat els dos partits jugats a Israel aquesta setmana

El Barça Legends ha superat el Maccabi Haifa per 1-5 després d’una gran segona part dels blaugranes. Amb aquesta victòria davant 26.000 espectadors, els culers s’han emportat els dos partits que han jugat en una setmana a Israel.

photo1694109988

Els locals s’avancen

El partit entre les llegendes del Barça i del Maccabi Haifa ha començat amb un equip blaugrana anant directament a l’atac. De fet, ben d’hora Ronaldinho ha començat amb el seu espectacle habitual. La primera ocasió clara del partit, l’ha tinguda Rivaldo, el brasiler ha rematat de cap una gran centrada des de la banda, però Davidovitch ha tret un gran peu per evitar el gol (min 6).

Pocs minuts després, els israelites no han perdonat. Attar ha enganxat un gran xut amb la cama esquerra des de la frontal de l’àrea que ha impactat el travesser i ha acabat entrant dins la porteria del Barça, cosa que ha fet avançar els locals en el marcador (1-0, min 8).

A partir del gol del Maccabi Haifa, el Barça Legends s’ha sumat a l’atac amb molts jugadors. I hem vist un gran repertori de xuts llunyans de Ronaldinho. El pilota d’or de l’any 2005 ho ha intentat fins a tres vegades, però sempre s’ha trobat amb el porter. En una, Roger Garcia ha rematat a gol el refús, però l’àrbitre ho ha anul·lat per fora de joc.

Remuntada en 18 minuts

Els blaugranes han fet canvis a la segona part i s’ha notat en el rendiment de l’equip. Trashorras ha estat el primer que ho ha intentat amb un xut llunyà que ha aturat el porter. Però, dos minuts després, el migcampista ha fet una gran passada per a Saviola que ha acabat empatant el partit. El conill ha regatejat el porter i l’últim defensor israelià amb una finta i ha marcat a porta buida (1-1, min 47).

Però Ronaldinho continuava buscant el gol amb insistència. Primer ho ha intentat de falta, però entre el porter i el travesser ho han evitat. Més tard, però,el mag brasiler no ha perdonat  des del punt de penal i ha posat l’1-2 en el marcador. La pena màxima l’ha provocada Giuly després d’una bona combinació amb Bojan.

photo1694113436 (1)

Sentència blaugrana

Giuly ha posat l’ 1-3 amb una espectacular rematada de volea després d’una gran centrada de Sergi Barjuan. El francès ha estat ovacionat per l’estadi i per tots dos equips després del gol que ha marcat. I just després, Bojan li ha regalat el doblet a Saviola, que no ha fallat a porteria buida.

Abans del final del partit, Bojan encara ha tingut temps de tornar a marcar per al Barça des del punt de penal el definitiu 1-5 amb què s'ha acabat el partit.

Fitxa del partit

Maccabi Haifa: 1
Barça Legends: 5

Maccabi Haifa: Davidovitch, Zano, Benado, Elkayam, Meshumar, Swan, Tal, Boccoli, Attar, Katan i Amasha. També han jugat Cohen, Buskila, Avrahami, Daniel, Arbeitman, Mizrahi, Malka, Abukarat, Cohen, Armeli, Mordechay, Silvas, Osmo, Glam i Shitrit.

Barça Legends: Angoy, Belletti, Dehu, Sergi Barjuan, Fernando Navarro, Trashorras, Jordi López, Giuly, Saviola, Rivaldo i Ronaldinho. També han jugat Xavi Guzmán, Coco, Juan Carlos Rodríguez, Goikoetxea, Roger García, Giovanni, Jofre Mateu i Bojan Krkic.

Gols: 1-0, Attar (min 8); 1-1, Saviola (min 47); 1-2, Ronaldinho (min 58); 1-3, Giuly (min 67); 1-4, Saviola (min 74); 1-5, Bojan (min 79).