Ja està disponible la segona temporada de la docusèrie 'FC Barcelona, una nova era'

Ja està disponible la segona temporada de la docusèrie 'FC Barcelona, una nova era'

El Barça i Prime Video estrenen avui la nova entrega de la docusèrie, produïda per Wakai i amb la col·laboració de Barça Studios, que recull el camí cap a la victòria del primer equip masculí del FC Barcelona

El FC Barcelona estrena avui la segona temporada de FC Barcelona, una nova era, que ja està disponible en exclusiva a Prime Video. Els espectadors i espectadores podran reviure en aquesta nova temporada el camí cap a la victòria del primer equip masculí del FC Barcelona a través dels quatre episodis de la docusèrie produïda per Wakai amb la col·laboració de Barça Studios. Es mostraran tots els reptes que han format part d’aquesta última temporada, amb imatges exclusives de l’equip de Xavi i dels partits clau del curs passat, revivint tots i cadascun dels millors moments de la plantilla.

Des de la perspectiva del primer equip masculí, es mostrarà el procés de reconstrucció, i que, gràcies al gran rendiment de les noves incorporacions i el talent dels més joves, l’equip ha tornat a competir al màxim nivell del futbol mundial i a proclamar-se campió de dos títols, la Supercopa d’Espanya i la Lliga. Així, en aquest camí cap a la victòria a què s’ha arribat i després dels desafiaments que l’equip ha anat superant, l’afició ha tornat a omplir l’Spotify Camp Nou i ha rebut una injecció d’il·lusió per a un Barça que ha mostrat un gran esperit de superació i que s’ha caracteritzat pel bon joc.

En la primera temporada de FC Barcelona, una nova era, que té cinc capítols i es va estrenar el desembre del 2022, es recull l’arribada de Xavi a les banquetes del primer equip de futbol i ha estat tot un èxit. La segona temporada ja està disponible a més de 240 països i territoris de tot el món a través de Prime Video.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut