Els campions i les campiones, protagonistes del número 116 de la REVISTA BARÇA

Els campions i les campiones, protagonistes del número 116 de la REVISTA BARÇA

Les lligues de futbol conquerides pels primers equips masculí i femení i, sobretot, la Champions League guanyada pel femení a Eindhoven protagonitzen la portada de la nova edició de la Revista Barça que els socis i sòcies ja han rebut per correu electrònic

Com no podia ser d’una altra manera, l’edició número 116 de la REVISTA BARÇA obre amb tota la informació de la Champions League Femenina guanyada pel FC Barcelona en una emocionant final, davant el Wolfsburg, a Eindhoven. La MVP d’aquesta final, Patri Guijarro, autora dels dos primers gols del Barça, que van suposar la remuntada en l’inici de la segona part, explica en primera persona la seva experiència en un dels dies més importants de la seva carrera.

També tenen el seu espai la Lliga aconseguida per l’equip masculí a quatre jornades del final i la Lliga de l’equip femení, la quarta consecutiva també assolida a quatre jornades de l’acabament. L’equip de Xavi Hernández va sumar la 27a Lliga després de dominar la competició de manera clara, amb Robert Lewandowski, Pitxitxi amb 23 gols, com a protagonista en atac, i Marc-André Ter Stegen, Zamora amb només 18 gols encaixats, com a protagonista en defensa.

Precisament el porter alemany és objecte de l’anàlisi tècnica d’Àlex Delmàs. L’aportació de Ter Stegen, en una temporada en què ha recuperat la millor versió, ha estat decisiva. Uns altres dos protagonistes del primer equip masculí en el número 116 de la REVISTA BARÇA són, òbviament, Sergio Busquets i Jordi Alba. Els dos capitans diuen adeu després de completar una brillant trajectòria, carregada de títols. El Club els va retre un merescut homenatge al qual també s’hi suma aquesta publicació.

L'hora dels adeus arriba també per a Jordi Cruyff i per a l’Spotify Camp Nou. En el cas de l’Estadi és, però, un parèntesi mentre duren les obres que l’han de convertir novament en un coliseu esportiu referent a tot el món. La festa de comiat que es va viure el 29 de maig i la col·locació de la primera pedra, amb l’enterrament d’una caixa de records, tenen lloc a les pàgines de la REVISTA BARÇA, així com les condicions per als socis i sòcies i aficionats culers a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i un informe sobre el finançament de l’Espai Barça.

En l’apartat d’Història és protagonista Diego Armando Maradona, que fa 40 anys va ser campió de Copa i Copa de la Lliga amb el Barça, derrotant el Reial Madrid en les dues finals. Per altra banda, les seccions apareixen amb noms propis: els d’Àlex Abrines, Isaac Fernández, Gonzalo Pérez de Vargas, Carlos Ortiz i Aitor Egurrola. Els Barça Legends i el Fundació Barça Genuine també són protagonistes pels seus viatges arreu del món: a Zàmbia els Legends, a Croàcia i Amsterdam els Genuine.

En les darreres pàgines de la REVISTA BARÇA es poden llegir textos sobre el Mes Europeu de la Diversitat, el desè aniversari de la Barça Academy World i l’èxit a les xarxes del FC Barcelona, amb el premi People’s Voice Award al web i els més de 15 milions de subscriptors a YouTube.

Els socis i sòcies han rebut la REVISTA BARÇA en format digital a través del butlletí Infosocis. La publicació també està disponible a l’App de Socis i al web del Club i es pot visualitzar a través de qualsevol ordinador o dispositiu portàtil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut