El Fundació Barça tancarà LaLiga Genuine jugant amb el Celta, el Cadis i el Rayo

El Fundació Barça tancarà LaLiga Genuine jugant amb el Celta, el Cadis i el Rayo

Els partits es disputaran a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza, a Vila-real, aquest dissabte i diumenge, 10 i 11 de juny

LaLiga Genuine Santander s’acabarà aquest cap de setmana a Vila-real. La Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza será l’escenari de la 4ª i última Fase de la competició, en la qual el Fundació Barça participa dins del grup ‘Deportividad’. Demà dissabte, 10 de juny, l’equip blaugrana jugarà amb el Fundación Celta Íntegra i el Càdis, a les 11 i les 17 hores respectivament. Demà passat, diumenge 11, el rival serà el Fundación Rayo Vallecano, a les 11 hores.

El campió del grup ‘Compañerismo’ de la temporada passada ha estat inclòs aquest curs en el grup ‘Deportividad’, en què l’exigència física i esportiva és molt més alta. En la primera fase del torneig, a Tarragona, el mes de novembre passat, els blaugranes van guanyar un partit i en van perdre dos. A la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, en la segona Fase, que es va jugar el mes de febrer, el balanç va ser de dues victòries i una derrota, el mateix que en la tercera Fase, disputada a la Ciutat Esportiva A Madroa de Vigo.

De moment, doncs, el Fundació Barça ha guanyat cinc dels nou partits que ha jugat. Sigui com sigui, no abandona la idea de ser, per damunt de tot, un equip inclusiu i equitatiu.

La temporada per al Fundació Barça es tancarà el pròxim 17 de juny, amb la DICUP, el torneig de futbol inclusiu que tindrà lloc durant tota aquella jornada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Declaracions d’Emilio Gómez, entrenador del Fundació Barça Genuine

"Viatgem a Vila-real amb la il·lusió de tancar aquesta temporada, en què l'exigència esportiva ha estat més gran que l'any passat, una circumstància que ens ha fet créixer com a equip. El grup ha anat de menys a més a LaLiga Genuine. Veurem si podem donar continuïtat al que vam veure a Vigo, on l'equip va ser solidari i, alhora, va ser capaç de competir"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut