Continua el cicle de trobades amb veïns de les Corts per informar de l'última hora en les obres de l'Espai Barça

Continua el cicle de trobades amb veïns de les Corts per informar de l'última hora en les obres de l'Espai Barça

El Club ha explicat les mesures que s’han treballat conjuntament amb l’Ajuntament de Barce-lona i el districte de les Corts, per tal de minimitzar al màxim les possibles afectacions derivades de les obres

Les obres de l’Spotify Camp Nou ja han començat i coincidint amb l’inici de les actuacions, el Club continua amb el cicle de trobades amb les entitats veïnals de les Corts, que van començar l’any 2017. Ara, aprofitant que en els pròxims mesos es desenvoluparà el gruix de les obres a l’Estadi, el Barça ha volgut reforçar les comunicacions als veïns de les afectacions que hi haurà i les mesures que s’han treballat per tal de minimitzar al màxim les possibles incomoditats derivades de les obres.

Cal destacar que el projecte de l’Espai Barça, pel que fa al volum d’obra, així com d’inversió, és el més gran que s’ha desenvolupat a la ciutat de Barcelona en els darrers anys. En aquest sentit, i sent conscients del que això suposa, s’ha treballat sempre conjuntament amb el Comitè d’Obres (COM), que és l’organisme de l’Ajuntament de Barcelona que coordina totes les obres de la ciutat, i que està integrat per la Guàrdia Urbana i el districte de les Corts, entre d’altres. L’objectiu conjunt és aglutinar així les afectacions en el menor temps possible.

En aquesta mateixa línia d’escoltar sempre al veïnat i atendre les seves peticions, el Club també té previst organitzar pròximament una sèrie de jornades participatives amb socis i sòcies, per explicar les últimes novetats del projecte i el calendari de treballs que es durà a terme a l’Spotify Camp Nou en aquesta pròxima temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut