El Barça i Prime Video llançaran la segona temporada de la docusèrie 'FC Barcelona, una nova era'

El Barça i Prime Video llançaran la segona temporada de la docusèrie 'FC Barcelona, una nova era'

Produïda per Wakai amb la col·laboració de Barça Studios, la nova entrega constarà de quatre capítols i recull el procés de reconstrucció de la plantilla del primer equip de futbol que es va iniciar l’any passat i el camí cap a la victòria d’aquesta temporada

El FC Barcelona i Prime Video anuncien la segona temporada de ‘FC Barcelona, una nova era’, la sèrie documental que mostrarà tots els reptes que han format part d’aquesta última temporada, des de la perspectiva del primer equip. La docusèrie, produïda per Wakai i amb la col·laboració de Barça Studios, recull el procés de reconstrucció de la plantilla i el camí cap a la victòria amb què s’ha culminat aquesta temporada. Una intrahistòria que compta amb imatges exclusives de l’equip de Xavi i de tot allò que envolta l’activitat diària del Barça durant la temporada 2022/23.

 

La segona temporada de la docusèrie acompanyarà l’equip en els partits clau d’aquest curs, vivint de molt a prop tots i cadascun dels millors moments de la plantilla, així com les doloroses derrotes, les lesions imprevistes, els comiats importants i la pressió mediàtica que forma part del dia a dia del Club. A més, gràcies al gran rendiment de les noves incorporacions i el talent dels més joves, l’afició ha tornat a omplir l’Spotify Camp Nou i ha rebut una injecció d’il·lusió en un equip que ha mostrat un gran esperit de superació i que s’ha caracteritzat pel bon joc. Aquesta actitud ha estat la que ha portat el FC Barcelona a tornar a competir al màxim nivell del futbol mundial i a proclamar-se campió de dos títols, la Supercopa d’Espanya i la Lliga.

La producció compta amb el protagonisme coral dels jugadors i tècnics, especialment de l'actual entrenador culer, i alguns dels jugadors de la plantilla que han brillat amb llum pròpia. En el cas de la primera temporada, que compta amb cinc capítols i es va estrenar al desembre del 2022, recull l’arribada de Xavi a les banquetes del primer equip de futbol i ha estat tot un èxit.

La segona temporada de ‘FC Barcelona, una nova era’ estarà disponible pròximament en més de 240 països i territoris de tot el món a través de Prime Video. La data d’estrena serà comunicada més endavant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut