Xavi fa nou soci del Barça al seu fill

Xavi fa nou soci del Barça al seu fill

Dan Hernández ha estat inscrit avui dimecres amb el número 150.317 de carnet

La família culer ja té a partir d’avui un nou membre. Es tracta ni més ni menys que del fill petit de Xavi Hernández, Dan Hernández, de 4 anys d'edat, que avui ha estat donat d’alta com a nou soci del FC Barcelona a las oficines de l’OAB del Club.

Dan, acompanyat pels seus pares, el Xavi i la Núria Cunillera, de la seva germana Àsia, i del vicepresident esportiu Rafael Yuste, ha estat registrat amb el número de carnet 150.317 i amb aquesta nova incorporació els quatre integrants de la família Hernández-Cunillera ja formen tots part de la massa social del Club. L’Àsia, la filla gran de 7 anys, amb el número de carnet 118.068 es va fer sòcia del Club el 2016, el mateix any que la seva mare Núria, sòcia número 118.069. Per la seva part el Xavi Hernández es soci des del 2003 i i el seu número és el 63.472.

Aquesta acció posa de relleu el fort sentiment blaugrana i l’orgull de pertinença al Club que ha mostrat sempre l'entrenador del primer equip. Cal recordar també que l’actual Junta Directiva presidida per Joan Laporta ha apostat per democratitzar les altes de socis i sòcies i que tothom que vulgui pugui ser-ho sense restriccions familiars ni d’edat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut