Els 'Incondicionals del Palau' inspiren la nova col·lecció de moda 'streetwear' del Barça

Els 'Incondicionals del Palau' inspiren la nova col·lecció de moda 'streetwear' del Barça

La càpsula és la primera que recull l’essència de l’univers del bàsquet i tota la seva iconografia i està ja disponible a les Barça Store i a la plataforma d’e-commerce del Club

El FC Barcelona continua endavant en la seva aposta per crear propostes de moda streetwear i ara presenta la seva nova col·lecció Incondicionals del Palau. Una línia de roba innovadora pensada per a ell, per a ella, i també per als més petits, en què s’ha pres com a referència la fusió de formes i colors que inspiren l’univers del bàsquet i tota la seva iconografia, formada per siluetes urbanes i relaxades enfocades al fan i a l’incondicional del Palau Blaugrana.

Els aficionats i aficionades del bàsquet saben el que se sent en posar-se la samarreta, trepitjar el parquet i escoltar la botzina. Per això volem apropar aquesta emoció que es viu al Palau Blaugrana i portar-la al carrer per crear una línia de roba versàtil i còmoda, que no limita el seu ús únicament a la pràctica esportiva, sinó que ofereix una opció ideal en qualsevol ocasió o trobada informal.

En aquesta línia, la nova col·lecció càpsula es compon d’una proposta de samarreta de màniga curta o tirants, així com diferents opcions de dessuadores que van des d’un  model amb cremallera davantera, fins a una opció amb botons en la seva part frontal. Així mateix, els joggers són una peça essencial de la proposta, que transmet confort i energia.

Amb Incondicionals del Palau es presenta, a més, una proposta pels petits culers amb uns dissenys que incorporen estampacions que simulen elements característics de l’art urbà, que es combinen amb els colors blaugranes de la dessuadora i també de les samarretes. Per als pantalons, s’ha optat per aplicar el mateix estil que la dessuadora, pensant en la possibilitat de tenir un xandall complet.

Així mateix, no podia faltar la referència directa al nom de la secció ‘Barça Bàsquet’, i en les diferents peces la paraula ‘Barça’ i ‘Incondicionals’ agafa protagonisme ubicada en la part frontal de samarretes i dessuadores, així com l’escut del Club. 

Col·leccions 100% Barça

El FC Barcelona treballa actualment en la creació de col·leccions pròpies de moda streetwear per vestir el dia a dia dels aficionats culers. El Club fa així un pas més en la seva aposta pel retail proposant noves línies de vestir, que complementen les opcions que ofereixen les equipacions oficials i d’entrenament, i que s’adapten a les necessitats del dia a dia.

Juntament amb Incondicionals del Palau, una de les últimes col·leccions càpsula que ha llançat el Club per a aquesta temporada és Barça Fest, inspirada en l’univers de la música i els festivals. La col·lecció compta amb una paleta de colors vibrants i diferents elements blaugrana a cadascuna de les peces, elements distintius de la proposta més disruptiva fins al moment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut