Zàmbia vibra amb els Barça Legends (3-0)

Zàmbia vibra amb els Barça Legends (3-0)

La selecció zambiana campiona d’Àfrica el 2012 ha sabut aprofitat millor les seves oportunitats i ha superat l’equip d’exjugadors blaugrana

El partit ha estat tot un esdeveniment a Zàmbia. L’Heroes Stadium de Lusaka ha omplert gairebé les seves 55.000 localitats d’un públic sorollós i entusiamat amb la presència dels jugadors blaugrana, que han estat saludats abans de la sacada inicial pel president zambià, Hakainde Hichilema. Quan ha començat a rodar la pilota el Barça Legends ha dominat el partit, però les ocasions han estat per als locals, que s’han avançat abans d’arribar al primer quart d’hora en una acció de Collins Mbesuma. Giovanni Silva ha pogut empatar poc després, però el seu xut l’ha rebutjat el porter Mweene.

Ronaldinho, aclamat a cada jugada, ha portat perill a la portería zambiana en el rebuig d’una falta directa, que ell mateix ha xutat, i servint una bona centrada a Kluivert perquè aquest rematés de cap amb molta intenció. Però el porter ha desfet les dues accions. A la mitja part s’ha arribat amb la mínima victòria de l’equip de Zàmbia i el panorama no ha canviat després del descans: el Barça Legends ha portat la iniciativa sense concretar davant de porta.

Enmig d’aquest escenari, James Chamanga ha fet embogir l’estadi quan ha superat Guzmán amb un potent xut i ha posat el 2-0 en el marcador. El darrer tram del partit s’ha viscut en un ambient eixordidor i, tot i que els blaugrana han tingut opcions de retallar la diferència, el marcador s’ha tornat a moure a favor dels campions d’Àfrica del 2012. Clifford Mulenga ha estat l’autor del 3-0 definitiu.

Una gran rebuda

Els Legends blaugrana van arribar dimecres al migdia a la capital de Zàmbia, després de moltes hores de vol, enmig d’una gran expectació. Una multitud es va congregar a l’aeroport de Lusaka per rebre l’equip que entrena Albert Ferrer que, al vespre, va rebre un sopar d’homenatge al qual van asistir el president de Zàmbia, Hakainde Hichilema, i del Ministre de Joventut, Esports i Arts, Elvis Nkandu.

Fitxa técnica

Zàmbia Legends: Mweene; Nkausu, Musonda, Kampamba, Kasonde; Chansa, Lungu, Félix Katongo, Chris Katongo; Mbesuma, Kalaba.

També han jugat: Kalililo, Titima, Himoonde, Sunzu, Chintu, Kasonde, Sinkala, Mulenga, Sakuwava, Kangwa, Chivuta, Mayuka.

Barça Legends: Angoy; Goikoetxea, Déhu, Coco, Sergi; Gabri, Edmilson, Mendieta; Giovanni, Saviola i Ronaldinho.

També han jugat: Guzmán, Miquel Soler, Juan Carlos, Jofre Mateu, Kluivert, Okunowo i Tortolero.

Gols: 1-0, Mbesuma (12’). 2-0, Chamanga (60’). 3-0, Mulenga (79’).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut