Un partit especial per a Iniesta a Tòquio

Un partit especial per a Iniesta a Tòquio

L'exblaugrana ha anunciat aquest dijous que el duel del 6 de juny del Vissel Kobe contra el Barça serà el seu darrer al Japó

La història d'amor entre Andrés Iniesta i el futbol continuarà, però fora del Japó. El llegendari migcampista ha anunciat aquesta matinada que deixarà de ser jugador del Vissel Kobe aquesta temporada i, per tant, buscarà un nou repte professional pel curs vinent. Amb aquesta notícia, el de Fuentealbilla jugarà el seu darrer partit amb el conjunt japonès el pròxim 6 de juny en el duel contra el FC Barcelona.

L'últim ball d'Andrés Iniesta al Japó

Després d'una meravellosa i llarga carrera al Barça i cinc anys extraordinaris al Vissel Kobe, Iniesta emprendrà un nou viatge i continuarà fent gran la seva llegenda dins del futbol. L'adeu del manxec serà el pròxim 6 de juny a l'estadi de Tòquio on els dos clubs de la seva vida s'enfrontaran en un partit amistós.

Amb aquest darrer duel tan especial, el migcampista tancarà una etapa de cinc anys al Japó on ha estat protagonista amb 21 gols, 22 assistències que l'han permès marxar amb dos títols a la butxaca: la Copa de l'Emperador (2019) i la Supercopa del Japó (2020).

Un duel ple d'acomiadaments

Sens dubte serà un partit especial per Andrés Iniesta, però també per Sergio Busquets i Jordi Alba. Els tres jugadors disputaran el seu darrer ball amb la samarreta que vesteixen aquesta temporada. Els futbolistes es retrobaran en un emocionant duel per acomiadar com es mereix les seves respectives etapes.

Després dels comunicats de Jordi Alba i Sergio Busquets el Club dirà adeu dues peces claus del Barça del segle XXI. El migcampista i el lateral s'acomiadaran de l'afició aquest diumenge en el partit contra el Mallorca, però el seu darrer duel com a blaugranes serà el duel amistós contra el Vissel Kobe. Així doncs, l'estadi de Tòquio presenciarà el darrer partit de tres llegendes en els seus respectius equips.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut