Així hem viscut la rua de campions i campiones

Així hem viscut la rua de campions i campiones

Reviu la celebració dels títols de Lliga que ha recorregut els carrers de Barcelona on s'hi han aplegat milers de culers

Toca celebrar. Aquest dilluns, a partir de les 18 hores, donarà el tret de sortida la rua dels campions i les campiones de Lliga pels carrers de Barcelona per celebrar el 27è títol de Lliga masculí i el 8è títol de Lliga femení. No et perdis cap detall de la celebració a través d'aquest minut a minut.

21.05 hores: LA RUA DELS CAMPIONS I CAMPIONES ARRIBA A ARC DE TRIOMF! 💙❤️

20.50 hores: L'expedició culer encara l'últim tram de la rua fins a Arc de Triomf a ritme de:

𝑶𝒉, 𝒍𝒆, 𝒍𝒆! 𝑶𝒉, 𝒍𝒂, 𝒍𝒂!
𝑺𝒆𝒓 𝒅𝒆𝒍 𝑩𝒂𝒓𝒄̧𝒂 𝒆́𝒔, 𝒆𝒍 𝒎𝒊𝒍𝒍𝒐𝒓 𝒒𝒖𝒆 𝒉𝒊 𝒉𝒂...

20.45 hores: La marea blaugrana omplint Plaça Catalunya 🤩

photo_5985476865227341212_y

20.30 hores: L'expedició blaugrana entra a Plaça Catalunya i esclata l'eufòria. Molts culers al centre de la ciutat per celebrar el doblet de lligues. Barcelona canta: 𝘾𝘼𝙈𝙋𝙄𝙊𝙊𝙊𝙊𝙉𝙎, 𝘾𝘼𝙈𝙋𝙄𝙊𝙊𝙊𝙊𝙊𝙉𝙎, 𝙊𝙀, 𝙊𝙀, 𝙊𝙀 💙❤️🏆

20.20 hores: Equipació completa: Samarreta de campions, xandall del Barça i bufanda. Marcos Alonso, Pedri, Ferran i Eric saben el que es fan. Els campions a punt d'arribar a centre de Barcelona.

_GP24043 (1)

20.10 hores: Sí, sí, sí Barça femení! 💙❤️

photo_5985476865227341197_y

20.00 hores: Parla la reina, tothom en silenci. "Estic molt feliç pel que està vivint tot el barcelonisme. Estem molt agraïdes a tota l'afició, han estat de 10 tota la temporada", confessa Alexia Putellas. També ha aparegut Araujo pels micròfons de Barça TV. "Molt feliç. No havia viscut mai res semblant i és una alegria gegant", explicava emocionat l'uruguaià.

19.50 hores: Els autocars ja avancen pel carrer Balmes. La comitiva blaugrana ja ha recorregut la meitat de la rua, però encara queda molta estona per continau gaudint de la celebració. Jugadors i jugadores segueixen pletorics sobre els vehicles amb bufandes, banderes i cantant els càntics que els llença l'afició.

19.40 hores: Les vistes des de la Xavineta 👀

_GP24000

19.30 hores: La rua avança i arriba al carrer Berlín. I tenim com a protagonista al mur Marc André Ter Stegen. "Cada rua és molt especial. A la gent li fa molta il·lusió veure'ns i per nosaltres és un orgull poder-ho celebrar amb ells", confessa el porter en directe a Barça TV.

19.25 hores: Quan de talent hi ha en aquesta fotografia... 💯

19.10 hores: L'expedició blaugrana ja avança pel carrer Numancia. Els carrers de Barcelona canten...

...𝒖𝒏 𝒄𝒓𝒊𝒕 𝒗𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕
𝒕𝒆𝒏𝒊𝒎 𝒖𝒏 𝒏𝒐𝒎
𝒆𝒍 𝒔𝒂𝒑 𝒕𝒐𝒕𝒉𝒐𝒎:
𝑩𝒂𝒓𝒄̧𝒂, 𝑩𝒂𝒓𝒄̧𝒂, 𝑩𝒂𝒓𝒄̧𝒂!

19.00 hores: LA FOTO DE FAMÍLIA 😍

_GP23674

18.45 hores: T'agrada la samarreta que porten els campions? Els blaugranes ja s'han enfundat aquesta peça commemorativa per celebrar la Lliga 2023 i ara és el teu torn!

FES-TE AMB LA TEVA!

18:25 hores: La comitiva blaugrana ja avança per Travessera de les Corts. Els carrers plens de culers esperen impacients que passin els autocars dels campions i les campiones. Gràcies per ser-hi sempre! 💙❤️

18.20 hores: El president, Joan Laporta, acomiada els jugadors i jugadores. Fins després, president! 👋🏻

18:15 hores: Comença la rua dels campions i campiones!

18:00 hores: Tot està a punt per començar la rua. Els dos equips ja estan sobre els autocars i estan llestos per sortir de l'esplanada de l'Spotify Camp Nou.

17:55 hores: Has vist ja l'himne dels campions? No et perdis la nova versió del cant del Barça 😜

17.45 hores: Aquest és el recorregut que faran els campions i campiones de Lliga:  Arístides Maillol, Travessera de les Corts (direcció Besòs), carrer Numància, carrer Berlín, carrer París, carrer Balmes, carrer Pelai, Plaça Catalunya (per sobre de Canaletes), carrer Fontanella i el Passeig de Sant Joan abans d’arribar al seu punt i final, l’Arc del Triomf. 

mini_RuaCampions2023_CAT

17.40 hores: Només queden vint minuts per donar al tret de sortida a la rua dels campions i campiones de Lliga. El punt de partida serà el mateix Spotify Camp Nou. Des de l'accés 14 de l'Estadi, ubicat al carrer Arístides Maillol, es posaran en marxa els autocars.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut