Joan Laporta: “Esperem que sigui el primer títol de molts”

Joan Laporta: “Esperem que sigui el primer títol de molts”

El president del FC Barcelona s’ha mostrat exultant després d’assolir la 27a Lliga de la història del Club

Joan Laporta és un home content. El president del FC Barcelona ha reconegut, després del 2-4 a Cornellà-El Prat, la seva felicitat un cop assolida la 27a Lliga de la història del Club. “Hem fet un gran partit i hem donat espectacle. Hem estat mereixedors d’aquesta Lliga. Toca celebrar-ho”, ha assegurat als diversos mitjans de comunicació als quals ha atès.

 

El president culer ha reconegut que “és un premi a la regularitat” i ha senyalat que espera que sigui “el primer títol de molts” per al Barça en els propers anys. “Hem recuperat econòmicament el Club i hem retornat l’alegria al barcelonisme”, ha afegit.

Joan Laporta també ha volgut atorgar molt de mèrit al títol assolit. “La Lliga espanyola és una lliga molt competida i hi ha molt bons equips. Qualsevol equip et pot complicar un partit però nosaltres volíem guanyar la Lliga com abans millor”, ha declarat.

Preguntat sobre el futur, Joan Laporta ha explicat que espera poder reforçar l’equip: “Estem en un pla d’austeritat i viabilitat i esperem poder complir el fair-play per poder reforçar-nos. Estem fent els deures”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut