Aquest dilluns, la rua dels campions i les campiones pels carrers de Barcelona

Aquest dilluns, la rua dels campions i les campiones pels carrers de Barcelona

El recorregut dels busos s’iniciarà a partir de les 18 hores a l’Spotify Camp Nou i finalitzarà a l’Arc del Triomf

Temps de celebració. Aquest dilluns, a partir de les 18 hores, donarà el tret de sortida la rua dels campions i les campiones de Lliga pels carrers de Barcelona per celebrar el 27è títol de Lliga masculí i el 8è títol de Lliga femení. 

mini_RuaCampions2023_CAT

El punt de partida serà el propi Spotify Camp Nou. Des de l’accés 14 de l’Estadi, ubicat al carrer Arístides Maillol, es posaran en marxa fins a tres autocars que conformaran la caravana dels campions i campiones. El primer serà un autocar d’Estrella Damm, partner global del Club,  que animarà la rua amb un DJ i l’‘speaker’ del Barça; el segon serà l’autocar amb els jugadors del primer equip masculí i el tercer serà l’autocar amb les campiones de Lliga del primer equip femení.

Un cop en marxa, la rua transitarà per Travessera de les Corts (direcció Besòs), carrer Numància, carrer Berlín, carrer París, carrer Balmes, carrer Pelai, Plaça Catalunya (per sobre de Canaletes), carrer Fontanella i el Passeig de Sant Joan abans d’arribar al seu punt i final, l’Arc del Triomf. 

Durant el recorregut hi haurà fins a tres punts d’animació, ubicats al carrer Berlin amb Josep Tarradellas, a Plaça Catalunya i a l’Arc del Triomf. Cadascun d’aquests punts d’animació inclourà un DJ i carpes per al repartiment de banderes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut