La Penya “Som i Serem” de Torregrossa celebra el seu 50è Aniversari

La Penya “Som i Serem” de Torregrossa celebra el seu 50è Aniversari

Joan Laporta assisteix a la commemoració, acompanyat del vicepresident Antonio Escudero, el directiu Josep Ignasi Macià i el president de l’Agrupació de Jugadors, Juan Manuel Asensi

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va estar present el divendres 12 de maig als actes de celebració del 50è aniversari de la Penya Barcelonista “Som i Serem” de Torregrossa i de la 14a Trobada de PB de Lleida Sud i La Franja, celebrada en aquesta població del Pla d’Urgell. Una festa del cinquantè aniversari que va quedar ajornada en el seu moment per la pandèmia, ja que la fundació de la penya de Torregrossa va tenir lloc el 1970.

La representació blaugrana va ser completada pel vicepresident de l’Àrea Social, Antonio Escudero, el directiu Josep Ignasi Macià, natural de les terres de Lleida, i per l’exjugador de futbol i actual president de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, Juan Manuel Asensi.

La visita de representants barcelonistes a Torregrossa va iniciar-se a la seu de la penya, on, acompanyats pel president de la penya “Som i Serem”, Joan Miquel Pascual, van poder seguir l’exposició fotogràfica instal·lada en commemoració dels 50 anys d’història de l’entitat.

Seguidament, la comitiva barcelonista es va traslladar a la sala d’actes de la Biblioteca Maria Mercè Marçal, on es va signar en el Llibre de Visites del poble i posteriorment es va inaugurar, a la sortida, una estàtua commemorativa del 50è Aniversari de la PB Som i Serem de Torregrossa.

La Sala Recreativa Municipal de Torregrossa va acollir l’acte institucional amb l’intercanvi d’obsequis i els parlaments de benvinguda de l’alcalde del municipi, Josep Maria Puig, i el president de la penya, Joan Miquel Pascual, als quals van seguir les paraules de Claudio Bosch, delegat del Consell Consultiu de PB Lleida Sud i La Franja, Juan Manuel Asensi i del president Joan Laporta, per part barcelonista. També van assistir a la celebració de la penya de Torregrossa la diputada del Parlament de Catalunya, Marta Vilalta, i el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó, entre d’altres.

Soci fundador de la penya

Durant aquest acte es va produir un dels moments més emotius de la jornada, amb el lliurament d’un obsequi a Antoni Farré, soci número 1 i fundador de la Penya “Som i Serem” de Torregrossa, per part del president del Barça, Joan Laporta, i del president de la penya, Joan Miquel Pascual.

La celebració es va tancar amb un sopar commemoratiu dels 50 anys de la penya i de la trobada de penyes barcelonistes de Lleida Sud i La Franja, que va reunir més de 200 penyistes, amb representants d’una trentena de penyes que es troben integrades en aquesta zona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut