Joan Laporta assisteix al XIV Congrés de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla

Joan Laporta assisteix al XIV Congrés de Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla

El president del Barça encapçala la representació blaugrana present a la població granadina d’Órgiva

Joan Laporta ha volgut estar present aquest divendres als actes de celebració del XIV Congrés de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla, que se celebra aquest cap de setmana a la localitat granadina d’Órgiva, amb l’organització de la penya local.

El president del FC Barcelona ha estat acompanyat en aquesta commemoració pel vicepresident de l'Àrea Social, Antonio Escudero, i pel directiu d'aquesta àrea, Josep Ignasi Macià, així com pels exjugadors Esteban Vigo, Juan José Almagro i Quique Estebaranz, membres de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, i per l’exjugador de bàsquet i ambaixador del Club, Audie Norris.

La visita del president s’ha iniciat amb una recepció a l’Ajuntament d’Órgiva, on la comitiva del Barça ha estat rebuda per l’alcalde de la població, Raúl Orellana, així com d’una àmplia representació institucional i del moviment penyístic de la zona. L’acte ha finalitzat amb la signatura de Joan Laporta al Llibre d’Honor del municipi.

Placa a Johan Cruyff i exposició de samarretes

Seguidament, la comitiva present al Congrés de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla s’ha traslladat fins al pavelló esportiu de la població on es va inaugurar una placa dedicada a Johan Cruyff, per dirigir-se després a l’institut La Alpujarra, on es va visitar l’exposició de samarretes, trofeus i quadres del FC Barcelona que està instal·lada en motiu de la celebració d’aquest congrés.

La jornada va acabar amb un sopar que va tenir lloc en una carpa instal·lada al centre de la població, on després de les paraules de benvingudes dels representants locals, Joan Laporta va agrair la força del moviment penyístic que existeix a la zona o el suport de les seves penyes i penyistes, i va signar, i lliurar a l’Aula Cervantina d’Órgiva. Una edició en català del llibre Don Quijote de la Mancha. Durant l’acte, es va retre un homenatge a Rosendo Romero, membre de la comissió social del FC Barcelona, amb motiu de la seva implicació amb les Penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla.

Els actes del Congrés continuaran al llarg del dissabte, ja sense la presència de Joan Laporta, però amb el vicepresident Antonio Escudero com a màxim representant del Club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut