El FC Barcelona llança la nova col·lecció càpsula 'Barça Fest'

El FC Barcelona llança la nova col·lecció càpsula 'Barça Fest'

La col·lecció és una proposta de moda ‘streetwear’ unisex inspirada en l’univers de la música i els festivals, disponible en exclusiva a les Barça Store i a l’’e-commerce’ del Club

El FC Barcelona llança ‘Barça Fest’, la seva nova col·lecció càpsula de moda streetwear en què l’escena musical i de festivals inspiren els seus dissenys i siluetes, recuperant l’estètica dels anys noranta. Una paleta de colors vibrants i diferents elements blaugrana a cadascuna de les peces, són els elements distintius d’aquesta proposta més disruptiva, disponible de manera exclusiva a les Barça Store i online a través de l’e-commerce del Club.

Durant els últims anys les samarretes de futbol han anat més enllà de l’estadi i del dia de partit, passant a convertir-se en peces clau de la indústria de la moda. Tant que, actualment, la moda  esportiva es vesteix com a expressió d’identitat i com a icona d’estil. Aquesta nova col·lecció uneix tots aquests elements, i busca connectar amb una audiència actual, jove i urbana.

La càpsula es compon de dissenys unisex, pensats per ser combinats i crear un outfit que garanteixi el màxim confort. Peces i siluetes còmodes que ofereixen un look desenfadat i divertit, dissenyades amb patrons de tendència. Totes incorporen, a més, elements distintius del FC Barcelona com pot ser l’ús dels colors blaugrana en els seus elements decoratius o bé la introducció de l’escut en els estampats. D’aquesta manera, ‘Barça Fest’ presenta una proposta exclusiva de vuit peces de roba, en què destaquen un conjunt de camisa i pantaló amb un característic estampat animal print i colors blaugrana.

Una de les propostes que  inclou una jaqueta amb mitja cremallera, amb cintura i punys elàstics, de color groc i combinada amb el mateix estampat, i dues samarretes de màniga curta on es poden llegir elements característics com el ‘Més que un Club’ o 1899, any de fundació del FC Barcelona. Per completar la col·lecció, la càpsula també presenta un bucket reversible amb els mateixos estampats que les samarretes, un polo de màniga curta i uns pantalons llargs més bàsics, el complement perfecte per combinar amb qualsevol dels dissenys.

Col·leccions pròpies de moda urbana

El FC Barcelona aposta per la creació d’una sèrie de col·leccions pròpies de moda streetwear per vestir el dia a dia dels aficionats culers. El Club fa així un pas més en la seva aposta pel retail proposant noves línies de vestir, que complementen les opcions que ofereixen les equipacions oficials i d’entrenament, i que s’adapten a les necessitats del dia a dia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut