El Barça, premiat a la XLII Gala Nacional del Deporte

El Barça, premiat a la XLII Gala Nacional del Deporte

El Club ha estat reconegut pels títols europeus del futbol sala i handbol i pel premi a la millor jugadora per Alexia Putellas

El FC Barcelona ha sortit guardonat de la XLII Gala Nacional del Deporte organitzada per l'Associación Española de Prensa Deportiva (AEPD). L'esdeveniment que pretén reconèixer els millors esportistes i clubs nacionals de la temporada passada, ha premiat a Alexia Putellas, l'equip de futbol sala i el d'handbol pels objectius aconseguits del curs anterior.

A l'esdeveniment hi ha assistit Aureli Mas, membre de la Junta Directiva i responsable del Futbol Sala, qui ha estat l'encarregat de recollir el guardó blaugrana.

Alexia Putellas, la millor jugadora

La migcampista del FC Barcelona ha estat una de les esportistes considerades en el Gala Nacional del Deporte. La blaugrana ha estat reconeguda per ser la millor jugadora de futbol del curs anterior.

I és que la de Mollet del Vallès va tenir una de les millors temporades de la seva carrera, tant en termes individuals com col·lectiu Amb el Barça va aixecar el triplet de Lliga, Copa i Supercopa i va estar a punt de revalidar el títol europeu en arribar a la final contra el Lyon.

En total, la jugadora va marcar 42 gols i va fer 23 assistències durant tota la temporada passada entre el Barça i la selecció espanyola, el curs amb millors registres de la seva carrera.

L'handbol i el futbol sala reconeguts pels títols europeus

D'altra banda, els equips professionals del futbol sala i de l'handbol han estat reconeguts per la consecució de les respectives copes europees del curs anterior.

Els de Carlos Ortega es van proclamar campions d'Europa per onzena vegada en la història del Club en vèncer el Kielce a la final per 37-35. D'altra banda, els de Jesús Velasco van alçar-se amb la 4a Champions de la història de la secció després d'imposar-se per 4-0 contra l'Sporting de Portugal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut