Sergi Barjuan, director esportiu de la Barça Academy

Sergi Barjuan, director esportiu de la Barça Academy

El tècnic ha conegut recentment diversos dels projectes Barça Academy arreu del món

L’exjugador i exentrenador del primer equip del FC Barcelona Sergi Barjuan serà el nou director esportiu del projecte Barça Academy a nivell mundial. Barjuan, membre del ‘Dream Team’ i entrenador del Barça B durant la temporada 2021/22 -a la qual també va dirigir en tres partits al primer equip masculí del Club-, ja havia començat a conèixer una mica més a fons el projecte esportiu de les Barça Academy durant els darrers mesos. 

Entre les seves noves funcions com a màxim responsable esportiu de les Barça Academy, Barjuan treballarà amb la finalitat de donar suport a l’expansió del projecte i del traspàs de la metodologia i la formació als tècnics locals de les diferents escoles del món i també per donar suport a la gestió del talent que es desenvolupi al món. De fet, Sergi va ser part activa durant el Barça Academy Training Camp que es va celebrar a principis de febrer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on es va reunir una cinquantena de joves esportistes de les diferents acadèmies. 

El tècnic de les Franqueses del Vallès, que ha fet recentment una gira per les acadèmies dels Estats Units d’Amèrica, també va poder viure de primera mà la Barça Academy Cup Las Américas celebrada el mes de desembre passat a Cap Cana (República Dominicana), i on va poder conèixer els diferents projectes del continent americà. Aquestes darreres setmanes també ha visitat les Barça Academy que el Club té a Varsòvia (Polònia) i República Dominicana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut