Xerrada a La Masia a càrrec d'Anna Comet per celebrar el Dia Internacional de les Dones

Xerrada a La Masia a càrrec d'Anna Comet per celebrar el Dia Internacional de les Dones

Joves de la Masia han tingut l’oportunitat de conèixer en primera persona la història d’Anna Comet, atleta d’elit que ha aconseguit el seu somni de córrer la Marathon des Sables i crear una família

Amb motiu del 8-M, Dia Internacional de les Dones, avui s’ha celebrat una xerrada, ‘La preparació de la Marathon des Sables’, dirigida a esportistes de la Masia, sobre l’esforç, la resiliència i la gestió de l’èxit, a càrrec de l’atleta d’alt nivell de curses de muntanya Anna Comet. Aquesta conferència forma part de les activitats organitzades pel Departament de Diversitat, Equitat i Inclusió del Club en el Dia de la Dona i pertany al programa Aula de Formació Continuada de la Masia.

La xerrada ha tingut lloc a l’Auditori de la Masia i ha comptat amb l’assistència de 40 joves, que han tingut l’oportunitat de conèixer en primera persona la història d’Anna Comet, una esportista d’elit que ha aconseguit un dels seus majors somnis, compaginant la seva trajectòria esportiva amb l’assumpció de reptes com la maternitat i la conciliació familiar. I ho ha transmès al jovent a través de la seva experiència al voltant de la preparació de la Marathon des Sables, una de les curses més dures i exigents del món de la qual ella mateixa va ser campiona l’any 2022.

“La meva vida ha estat força similar a la vostra, sortint de casa molt jove per dedicar-me a la meva passió, i vaig trigar molt a ser mare perquè tenia por de perdre la meva carrera esportiva”, explica Anna Comet. I afegeix: “Però el 2018 em vaig voler centrar en el projecte familiar, i vaig ser mare, seguint amb la carrera esportiva. A dia d’avui, fins i tot el meu rendiment ha millorat”. L’esportista ha volgut donar un missatge encoratjador al jovent que en un futur voldran crear una família i han de confiar que complir ambdós somnis és possible .

Anna Comet, atleta d’elit, traductora, periodista, autora de dos llibres i mare

Campiona el 2022 de la Marathon des Sables, a més a més d’esportista d’elit, Anna Comet és llicenciada en Traducció i Interpretació, i en Periodisme; i autora de dos llibres “Córrer per amor” i “Zaid Ait Malek. La eterna sonrisa del Trail”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut