La història del Barça a Barcelona, ja disponible a Spotify

La història del Barça a Barcelona, ja disponible a Spotify

Està disponible en 11 capítols diferents on s’expliquen diversos fets dels gairebé 125 anys d’història de l’entitat

Els seguidors del FC Barcelona arreu del món ja poden escoltar des del perfil oficial de Spotify del Club la història del Barça. Aquesta proposta auditiva està disponible en 11 capítols diferents on s’expliquen diversos fets dels gairebé 125 anys d’història de l’entitat a diferents indrets de la capital catalana, esdevenint així el primer Podcast de contingut propi / no musical a la plataforma. 

Aquestes històries en àudio, disponibles també al web del Club, parlen de moments i llocs emblemàtics com ara dels primers terrenys de joc, com els camps del carrer Indústria i el de Les Corts, o altres enclavaments cabdals durant els primers anys de vida, fins a la salvació de patrimoni durant la Guerra Civil espanyola o el naixement del concepte ‘culers’ o de la frase ‘Més que un Club’. Cadascun dels àudios té una durada d’entre 4 i 6 minuts.

La publicació d’aquests podcasts amb la història del Club té com a objectiu generar interès entre els aficionats per donar a conèixer alguns dels principals episodis d’una entitat centenària i també per fomentar l’interès per la visita al Museu de l’Spotify Camp Nou entre els milions de seguidors que el FC Barcelona té arreu del món.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut