Els socis i sòcies exposen les seves inquietuds sobre el trasllat a Montjuïc

Els socis i sòcies exposen les seves inquietuds sobre el trasllat a Montjuïc

La vicepresidenta Elena Fort presideix una sessió participativa destinada a conèixer i debatre aquells aspectes que aixequen més preocupació

La vicepresidenta institucional del FC Barcelona, Elena Fort, ha presidit la sessió participativa que el Club ha efectuat aquest dimarts 31 de gener a l’Auditori 1899, per debatre amb els socis i sòcies assistents tots aquells aspectes relacionats amb el trasllat a l’Estadi Lluís Companys de Montjuïc la temporada vinent.

Elena Fort ha estat acompanyada pel directiu de l’àrea social, Josep Ignasi Macià, en un acte que ha convocat tres-cents socis i sòcies que han volgut exposar aquells aspectes que més els preocupa de cara al trasllat a l’estadi de Montjuïc.

Després d’haver-se efectuat amb anterioritat diferents enquestes amb els socis, amb aquesta sessió s’ha fet un nou pas en la voluntat del Club de facilitar la participació i conèixer l’opinió del seu col·lectiu social sobre aquesta decisió d’anar a jugar fora del Camp Nou per poder avançar les obres de l’Espai Barça.

Després de la introducció d’Elena Fort, s’ha donat la paraula als socis assistents, per conèixer la seva opinió i tractar aquells aspectes del trasllat que els preocupen, perquè segons les seves paraules “la finalitat de la reunió és escoltar-vos, saber amb quines condicions voleu pujar a l’estadi de Montjuïc i prendre nota per trobar les millors solucions”.

Excedències, accessos i transports

La vicepresidenta blaugrana també ha volgut exposar a l’inici de la sessió que “la primera idea és la de saber qui vol anar a Montjuïc, i per això, el que tenim clar és que donarem l’oportunitat als 82.000 abonats d’indicar-nos si voldran agafar una excedència total o si voldran anar al Lluís Companys. A partir d’aquí, en tota decisió es pretendrà donar preferència a aquells socis i sòcies que han tingut més presència a l’Spotify Camp Nou”.

Entre els aspectes que més interès han despertat, cal destacar el de l’accessibilitat a la zona de l’estadi, tema en el qual s’ha avançat que no es podrà accedir en vehicle privat, a excepció de les persones amb mobilitat reduïda i dels autocars de les penyes. També s’ha destacat que s’està negociant la mobilitat de les motos, la potenciació del funcionament del transport públic i la gestió per part del Club d’un servei de llançadores.

Altres temes que han centrat les inquietuds dels socis, han estat la distribució i el funcionament dels abonaments, amb propostes de sortejos o repartiment de localitats, la dificultat que representen els horaris nocturns per anar a Montjuïc, la millora dels accessos per la gent que pugui pujar a peu, especialment pel que fa al funcionament de les escales mecàniques, l’agrupació familiar a les localitats i el plantejament de diferents alternatives per donar més ambient i caliu a la graderia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut