Kounde, protagonista en la inauguració de la Barça Store del centre comercial Westfield La Maquinista

Kounde, protagonista en la inauguració de la Barça Store del centre comercial Westfield La Maquinista

Els directius Aureli Mas i Miquel Camps han visitat també la nova botiga ubicada en una de les zones més concorregudes i privilegiades del recinte

El jugador del primer equip Jules Kounde ha visitat la nova Barça Store de Westfield La Maquinista amb motiu de la seva obertura aquest dijous 6 d’octubre. Per celebrar-ho, el defensa blaugrana ha aprofitat la seva presència per signar autògrafs i fer-se fotografies amb els culers que han visitat la botiga. Així mateix, els directius Aureli Mas i Miquel Camps s’han acostat a la nova store, ubicada en una de les zones més concorregudes i privilegiades del recinte.

El jugador blaugrana ha comptat amb una càlida rebuda dels aficionats i aficionades que han visitat la Barça Store, on trobaran a partir d’aquest dijous totes les equipacions oficials de la nova temporada 2022/23 dels equips del FC Barcelona, la roba d’entrenament i la resta de col·leccions 100% Barça, disponibles de manera exclusiva en els punts de venda gestionats directament pel Club.

Les noves samarretes i la resta de col·leccions i productes exclusius es poden comprar també a les Barça Store del Camp Nou, del Passeig de Gràcia, de La Roca Village, de Sagrada Família i de l’aeroport de Barcelona T1 i T2, i també online a l’e-commerce del Club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut