Espectacular Trobada de Penyes a Mallorca amb la presència del president

Espectacular Trobada de Penyes a Mallorca amb la presència del president

Joan Laporta va assistir a la 15a Trobada de Penyes de les Illes Balears acompanyat pel vicepresident Antonio Escudero i pel directiu Josep Ignasi Macià

La localitat de Muro, a Mallorca, ha estat el lloc triat per la Penya Blaugrana Pollença i la Penya Blaugrana d’Alcúdia per organitzar una espectacular trobada abans del partit contra el Mallorca. Més de 450 penyistes es van reunir en un esdeveniment que celebra cada temporada el sentiment blaugrana a les Illes Balears. En aquesta ocasió, el president Joan Laporta va voler compartir la passió pel Barça amb els penyistes illencs.

Un gran sopar de celebració

La 15a Trobada de les Illes Balears va tenir com a acte principal un sopar per a més de 450 persones que representaven a 24 penyes de la zona, el que el converteix en un dels més multitudinaris del moviment de penyes. Per començar l’acte, els presidents de la PB Pollença, Joan Antoni Cifré, i de la PB d’Alcúdia, Toni Vallespir, es van adreçar als assistents i van agrair també a la representació del FC Barcelona que els volguessin acompanyar durant el sopar. Seguidament, va continuar amb la seva intervenció Òscar Escoda, delegat del Consell Consultiu de les Balears, que també va tenir paraules d’agraïment per als assistents.

A més dels representants de les penyes, els exjugadors del FC Barcelona Joan Josep Estella, membre de l’Agrupació Barça Jugadors, i Juan Domingo de la Cruz, que va militar al primer equip de bàsquet blaugrana, van voler adreçar-se als assistents al sopar.

La representació institucional de les Illes Balears va estar encapçalada per Catalina Cladera, presidenta del Consell Insular de Mallorca, que també va voler dir unes paraules d’agraïment als assistents a la Trobada. Els alcaldes de Pollença i d’Alcúdia, Andrés Nevado i Domingo Bonnín, tampoc es van voler perdre aquesta gran festa blaugrana.

La màxima representació institucional per a un acte multitudinari

La màxima representació del FC Barcelona va estar present en la 15a Trobada de les Illes Balears. A l’acte, a més del president Joan Laporta, van assistir el vicepresident Antonio Escudero i el directiu Josep Ignasi Macià, a més del membre de la Comissió Social Mateu Mas.

Laporta es va adreçar als penyistes balears i va assegurar que el FC Barcelona està en camí de la recuperació econòmica i esportiva. El president es va mostrar optimista amb les sensacions del primer equip de futbol i va afirmar que la il·lusió ha tornat al barcelonisme. El president no va voler acomiadar-se dels seguidors blaugrana sense agrair la seva assistència i desitjar que al partit de l’endemà el Barça es portés els tres punts cap a Barcelona.

La trobada va concloure amb l’entrega de records per a les penyes assistents i amb un sorteig solidari a favor de l’hospital de Son Espases.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut