Ordre del dia de l'Assemblea General Ordinària del 9 d'octubre

Ordre del dia de l'Assemblea General Ordinària del 9 d'octubre

Vuit punts en els quals destaquen l'aprovació del tancament de l'exercici econòmic 2021/2022 i del pressupost d'aquesta temporada

Vuit punts són els que configuren l'Ordre del Dia de l’Assemblea General de Socis i Sòcies Compromissaris Ordinària que se celebrarà el diumenge 9 d’octubre, en una convocatòria telemàtica en què estaran citats 4.451 socis i sòcies. La primera convocatòria serà a les 10 hores i, la segona, a les 10.30 hores. Aquell mateix dia, a les 21 hores, el FC Barcelona rebrà a l’Spotify Camp Nou el Celta de Vigo en la vuitena jornada de LaLiga.

Al web del Club s'ha obert un Espai de l'Assemblea que recull a tota la informació relacionada amb aquesta assemblea ordinària, com la manera d'acreditar-se i participar telemàticament, els punts que configuren l'ordre del dia, com fer arribar les preguntes que es vulguin fer i com confirmar la participació dels socis i sòcies compromissaris.

L'ordre del dia de l’Assemblea està format per vuit punts que començaran amb l’informe del president. Seguidament, en els punts 2 i 3 de l’ordre del dia s’exposaran i es posaran a votació l’exercici econòmic de la temporada 2021/2022 i el pressupost previst per la 2022/2023.

L’Assemblea continuarà amb la ratificació d’un membre de la Comissió Econòmica, la presentació dels membres de la Comissió d’Ètica i Transparència i l’informe del Síndic dels Socis i Sòcies. Les propostes dels socis i sòcies que hagin arribat al Club i el torn obert d’intervencions tanquen l’ordre del dia d’aquesta Assemblea General Ordinària.

Ordre del dia

  1. Informe del president.

  2. Informe i aprovació, si escau, de la liquidació de l'exercici econòmic corresponent a la temporada 2021/2022 que inclou l’informe i la ratificació de l’operació i els contractes formalitzats per a la cessió dels drets audiovisuals autoritzats per acord de l’Assemblea de data 16 de juny del 2022 i portada a terme abans del 30 de juny del 2022.

  3. Informe i aprovació, si escau, del pressupost de l'exercici econòmic corresponent a la temporada 2022/2023 que inclou l’informe i la ratificació de les operacions i els contractes formalitzats per a la cessió dels drets audiovisuals autoritzats per acord de l’Assemblea de data 16 de juny del 2022 i l’informe i la ratificació de les operacions i els contractes formalitzats per la transmissió dels actius de Barça Studios autoritzats per acord de l’Assemblea de data 17/23 d’octubre del 2021, portats a terme a partir del dia 1 de juliol del 2022.

  4. Ratificació d’un membre de la Comissió Econòmica.

  5. Presentació de membres de la Comissió d’Ètica i Transparència.

  6. Informe del Síndic dels Socis i Sòcies.

  7. Propostes de socis i sòcies d'acord amb el que estableix l'article 20.11 dels Estatuts.

  8. Torn obert d'intervencions.

Aquesta serà la primera assemblea del Club en què hi prendran part els socis i sòcies que van sortir escollits compromissaris en el sorteig que es va celebrar el 3 de juny i que van ser designats per a dues temporades. A més d’aquests nous compromissaris, completen l’Assemblea del FC Barcelona, els mil socis més antics de l’Entitat que formen el Senat, els membres de la Junta Directiva i els expresidents del Club; els membres de les Comissions Estatutàries i, finalment, els presidents de les Federacions Territorials de Penyes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut