Deadly renova amb el Barça fins al 2023

Deadly renova amb el Barça fins al 2023

L'acte de renovació del contracte s'ha fet aquest dijous dia 22 de setembre, a les 11 h, a l'Spotify Camp Nou.

El Club i Matthew “Deadly” Smith han arribat a un acord per renovar fins al 2023 el seu contracte i disputar la propera temporada de la League of Legends amb l'equip blaugrana. El tirador britànic tornarà a vestir la samarreta del FC Barcelona a Superliga LoL, Iberian Cup i altres competicions.

L'acte de renovació del contracte s'ha celebrat aquest dijous a la Llotja de l’Spotify Camp Nou amb l'assistència del seu entrenador, Alejandro “Mapache” Parejo i de Martín Toribio, performance coach de l'equip de la League of Legends.

Després d'aconseguir un gran primer split quedant subcampions de la fase regular en aquest inici del 2022 i classificar-se per a la primera European Masters de l'any, el projecte comptarà per als propers splits amb l'ADC que va aconseguir estar al TOP de MVPs del torneig.

Matthew ha declarat que Barça Esports “és un gran projecte amb què es pot aspirar al màxim a la Lliga nacional. Estic molt content de poder seguir un any més i poder créixer per arribar més lluny aquesta temporada”.

Alejandro “Mapache” Parejo, entrenador de l’equip de la League of Legends, ha assenyalat que “Deadly és una peça de gran valor per a l'equip. És un jugador que ressalta i fa ressaltar els altres durant la partida, per la qual cosa és tota una sort seguir comptant amb el seu talent a les següents competicions”.

La propera competició en què veurem el jugador anglès després de la seva renovació serà a la Iberian Cup, la qual tindrà lloc les properes setmanes d’octubre i es podrà seguir als canals de la Lliga de Videojocs Professional i als perfils oficials de Barça Esports.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut