Els socis i sòcies abonats ja poden demanar el pagament finançat dels abonaments

Els socis i sòcies abonats ja poden demanar el pagament finançat dels abonaments

El termini per sol·licitar aquest servei s’acabarà el 10 d’octubre, i a partir d’aquesta data, el Club carregarà la totalitat de l’import, a través de domiciliació bancària, a aquells que no hagin pagat ni finançat

A partir d'aquest dijous 15 de setembre, els socis i sòcies abonats que volen acollir-se a l’opció de pagar de manera finançada l’abonament de l’Spotify Camp Nou, Palau Blaugrana o d’aparcament de la temporada 2022/23, ja poden sol·licitar aquest nou servei que el Club ofereix després d’haver arribat a un acord amb una entitat financera col·laboradora.

El cobrament dels nous abonaments per a la temporada 2022/23 estava previst inicialment per al 14 de juliol, però la Junta Directiva va acordar ajornar aquest cobrament davant el context econòmic actual. Així, es facilita als socis i sòcies abonats la possibilitat de finançar el pagament dels abonaments a 3, 4, 6 o 9 mesos. Cal tenir en compte que hi ha famílies que disposen de més d’un abonament i que el cobrament en un sol pagament suposa una important despesa en aquests moments, a causa del fort increment de l’IPC que té una repercussió en el preu dels abonaments per a la present temporada.

Tant les persones abonades que prefereixen pagar en un sol termini, com ja han fet alguns socis i sòcies des del 16 d’agost passat, com les que es volen acollir a l’opció del finançament, poden fer aquesta gestió a través de l’espai tràmits online del lloc web del Club. El 10 d’octubre serà la data màxima per optar a fer el pagament en una o l’altra modalitat. Si en aquest període no s’ha pagat en un sol cop o no s’ha seleccionat l’opció del pagament finançat, a partir d’aquesta data, el FC Barcelona carregarà la totalitat de l’import, a través de domiciliació bancària, com s’ha anat fent habitualment.

abonaments 2 3200_CAT

Com sol·licitar el finançament

Els socis i sòcies abonats que vulguin finançar la quota dels abonaments, poden fer-ho a través d’un formulari al web del FC Barcelona, en l’apartat Socis/Tràmits online. Un cop omplert el formulari, el Club enviarà un correu de confirmació i l’entitat financera col·laboradora es posarà en contacte per continuar amb el procés.

Per normativa legal, només poden fer la sol·licitud les persones majors d’edat, que disposin de DNI o NIE i resideixin a l’Estat espanyol.

Opcions de finançament

El pagament es farà amb targeta bancària i es podrà finançar amb terminis de 3, 4, 6 o 9 mesos. La modalitat de finançament a tres mesos estarà lliure de cost, i, a partir del finançament a 4 terminis, les despeses es repartiran proporcionalment en cada quota.

Per facilitar la gestió es podran agrupar les peticions de diferents abonaments (Estadi, Pàrquing, Bàsquet o Palau), sempre que la suma de tots sigui entre els 60 € i els 2.500 €. En cas que el preu de cadascun dels seus abonaments estigui dins d'aquesta franja, també es podrà triar una opció de finançament diferent per a cada tipus d’abonament.

El pagament de les quotes es farà per mitjà de targeta bancària (Visa o Mastercard). El pagador haurà de tenir activats els pagaments en línia, i el primer pagament es farà en el moment d’acceptar el finançament. La caducitat de la targeta ha de ser superior al termini del finançament.

La persona pagadora del finançament pot ser diferent del soci o sòcia titular de/dels abonaments, en aquest cas, el soci o sòcia titular ha d’indicar el correu electrònic de la persona pagadora, i aquesta haurà d’acceptar la petició del finançament. 

En el cas que el titular de l’abonament sigui un menor d’edat, el seu tutor legal, pare o mare haurà d’acceptar les condicions del finançament així com la cessió de les dades a l’entitat financera.

Per conèixer amb més detall les opcions que ofereix el servei, així com la informació detallada dels requisits, les condicions per poder fer-ne ús i les despeses, podeu consultar-ho a través d’aquest enllaç.  

Declaracions d'Elena Fort, vicepresidenta de l’Àrea Institucional: “Hem estat treballant per buscar fórmules per ajudar els socis, perquè entenem que la tipologia dels nostres socis és molt familiar i estem davant un context econòmic delicat. Hem plantejat una fórmula molt bàsica, amb tres terminis sense cost, pagant l'import exacte de l'abonament, o amb 4, 6 o 9 vegades, que tindran unes despeses per la gestió financera. El soci haurà de comunicar al Club abans del 10 d’octubre quina modalitat de pagament ha escollit, i si no ha pagat o no ens ha manifestat la seva opció de finançament, el Barça li farà el càrrec com s’ha fet tradicionalment”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut