Optimisme i il·lusió a la Festa de les Penyes

Optimisme i il·lusió a la Festa de les Penyes

L'acte ha servit per presentar els cinc nous jugadors d'aquesta temporada, en una trobada que ha reunit 600 penyistes de diferents territoris

La jornada del Trofeu Joan Gamper va començar al matí amb la celebració de la Festa de les Penyes que va tenir lloc al pavelló de la Pista de Gel, amb la participació del voltant de 600 penyistes, que van tenir l’oportunitat de conèixer directament el projecte que està duent la Junta Directiva en relació al seu moviment penyista, exposat personalment pel president Joan Laporta, el vicepresident de l’Àrea Social, Antonio Escudero, i el directiu responsable d’aquesta àrea, Josep Ignasi Macià. Han completat la representació de la Junta Directiva els vicepresidents Rafael Yuste i Eduard Romeu, i el directiu Xavier Puig.

Presentació dels nous jugadors

El moment més àlgid de la trobada ha estat motivat per la presència dels nous jugadors del FC Barcelona, quan Lewandowski, Raphina, Koundé, Christiensen i Kessié han fet acte de presència a l’escenari de la pista de gel per saludar els penyistes. Els jugadors han agraït la benvinguda rebuda per tota l’afició i han expressat els seus desitjos de poder aconseguir els màxims èxits amb el Barça.

El president Joan Laporta ha donat la benvinguda a tots els presents i ha repassat el moment actual del FC Barcelona en aquest inici de temporada, destacant tots els esforços que ha realitzat el Club per poder retornar la il·lusió a l’aficionat barcelonista i afrontar amb optimisme els nous reptes d'aquesta temporada.

“Hem treballat i encara estem treballant de valent perquè el Barça torni a ser una referència mundial. Hem treballat per trobar solucions per revertir la difícil situació econòmica, per controlar la despesa, reduir la massa salarial i generar nous ingressos com noves esponsoritzacions que ha anat millorant la situació i el finançament del Club, i al mateix temps ens ha permès construir un equip molt competitiu que ens fa retornar la il·lusió”.

"El Barça sempre serà dels socis i sòcies"

Per poder fer aquesta tasca, el president Laporta ha manifestat que la Junta Directiva sempre ha tingut en les seves decisions la confiança dels socis i sòcies, “que ens han permès avançar en el nostre projecte i que ens ha demostrat que el Barça és propietat dels seus socis i sòcies. Assumeixo aquest compromís, el Barça sempre serà propietat dels seus socis i sòcies. Sempre serà vostre”

També ha volgut fer menció a l'operació de les palanques, “nosaltres hem decidit les operacions que veiem més beneficioses per al Club. Som un club independent que pot prendre totes les decisions necessàries per progressar i mirar endavant, sense interferències externes” i ha volgut destacar que “tots aquells que preveien mal auguris per al nostre Club, no van calibrar la força del Barça i la importància de la marca Barça. No els vam fer cas i ens vam dedicar a treballar per tornar a ser una referència en el món del futbol. El món del futbol torna a mirar al Barça. La gira dels Estats Units ens ho ha demostrat i ens ha anat molt bé. Tornem a creure que podem guanyar i que tornem a il·lusionar.”

"Units som una gran família"

Per acabar, el president blaugrana ha agraït el treball i el suport de les penyes i ha definit el moviment com una referència mundial, “un fet únic que us converteix en un dels pilars més forts del FC Barcelona, i amb el nou projecte volem que la relació entre el Club i les penyes sigui més directe, fluida i transparent. Hem de seguir dialogant i anar tots units per treballar en una mateixa direcció. Units som una gran família.”

Un cop acabada l’exposició del president, la jornada ha continuat amb la intervenció del directiu Josep Ignasi Macià, que ha estat l’encarregat de presentar els detalls del nou projecte de penyes, que vol generar i estimular col·lectius amb l’objectiu de dinamitzar, modernitzar i potenciar la relació per crear implicació i comunitat.

Per la seva part, Antonio Escudero ha acabat el torn de parlaments, destacant la figura del president Joan Laporta “és el president que es mereix el Barça. S’estima el Club, aixeca passions i mou muntanyes per obtenir els màxims beneficis pel Barça”.

La prèvia del Trofeu Joan Gamper ha tornat a viure un acte en el qual el moviment penyista ha pogut donar la benvinguda als nous jugadors i on s'ha reflectit novament la força del moviment i la seva vitalitat, amb una alta presència de penyistes que han tornat a mostrar-se il·lusionats davant els propers reptes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut