Els 17 títols de la temporada 2021/22 ja llueixen al Museu

Els 17 títols de la temporada 2021/22 ja llueixen al Museu

Destaquen els sis títols del Barça d'handbol i els quatre del Barça de futbol sala

La identitat poliesportiva del FC Barcelona, un dels pilars que sustenten el lema de més que un club, es pot veure en tota la seva extensió al Museu del Club, que des del passat divendres 1 de juliol té un nou espai que recull la collita de trofeus de la temporada 2021/22. Un botí de 17 títols, en què destaquen les dues Champions aconseguides pels equips d’handbol i futbol sala, que arrodoneixen la xifra de 45 Copes d’Europa aconseguides pels equips professionals blaugrana al llarg de tota la història.

L’espai del Museu destaca que es tracta del 9è doblet europeu de la història blaugrana sumant les de les temporades 1996/97 d’handbol i hoquei patins, 1999/00 handbol i hoquei patins, 2004/05 handbol i hoquei patins, 2009/10 bàsquet i hoquei patins, 2010/11 futbol masculí i handbol, 2013/14 hoquei patins i futbol sala, 2014/15 futbol masculí, handbol i hoquei patins i 2020/21 futbol femení i handbol.

L’handbol de Carlos Ortega ha estat la secció que ha aconseguir més èxits, amb un total de sis, la Lliga, la Copa del Rei, la Copa Asobal, la Supercopa d’Espanya i la Supercopa Catalana, a banda de la ja esmentada Lliga de Campions. Així, l’únic títol que es va escapar va ser la Super Globe que es va disputar l’octubre passat.

mini_Trofeus2021-2022alMuseudelFCBarcelona__sgb5083

Pel que fa a l’equip de futbol sala, Jesús Velasco s’ha estrenat a la banqueta culer amb quatre títols de cinc possibles: la Lliga de Campions, la Copa d’Espanya, la Supercopa d’Espanya i la Lliga. En aquest cas, la Copa del Rei ha estat l’únic títol que s’ha resistit.

A continuació destaca el triplet del futbol espanyol que ha assolit el Barça Femení, amb la Lliga perfecta (tots els partits es van saldar amb victòria), la Copa de la Reina i la Supercopa d’Espanya. L’equip de Jonatan Giráldez es va quedar a les portes del que hauria estat un pòquer històric si hagués revalidat la Champions a la final de Torí.

La secció d’hoquei patins ha sumat la Copa del Rei i la Lliga catalana, mentre que el bàsquet també té presència en l’espai del Museu amb la Copa del Rei.

L’espai del Museu també incorpora per primera vegada el trofeu conquerit per l’equip Fundació Barça, que per primera vegada ha disputat aquesta temporada 2021/22 LaLiga Genuine. L’equip format per jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual han estat campions del grup ‘Compañerismo’ de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut