El Barça Femení participarà aquest estiu a l’AMOS Women’s French Cup a Tolosa

El Barça Femení participarà aquest estiu a l’AMOS Women’s French Cup a Tolosa

El torneig amistós es disputarà a l’estadi Ernest-Wallon el 16 i el 19 d’agost i compta entre els equips participants amb el París Saint-Germain i el Bayern de Munic i es podrà seguir per Barça TV i Barça TV+

El Barça Femení participarà aquest estiu a l’AMOS Women’s French Cup, que se celebrarà a Tolosa entre el 16 i el 19 d’agost. Després de tancar la present temporada amb un triplet al futbol espanyol, en guanyar la Lliga, la Supercopa i la Copa de la Reina, les jugadores de Jonatan Giráldez prendran part en el prestigiós torneig, en què també participaran el Bayern de Munic i el París Saint-Germain, entre d’altres.

El torneig constarà de dues semifinals, que es disputaran el dia 16 d’agost, mentre que els partits per decidir el tercer i quart lloc, així com la final seran el 19 d’agost. El Barça coneixerà el seu primer rival aquest dijous 16 de juny, quan està previst que se celebri el sorteig per determinar els encreuaments entre els equips participants. Igualment, el dijous es donarà a conèixer el nom del quart equip que estarà present en la competició.

Les blaugranes es desplaçaran a Tolosa com a part de la seva preparació de la pretemporada. Serà el primer cop que les jugadores del Barça Femení disputen l’AMOS Women’s French Cup, que aquest any arriba a la seva cinquena edició, i que té el Bayern de Munic com a vigent campió. El torneig ha vist competir en aquests cinc anys alguns dels principals equips de futbol femení europeu, entre els quals el Chelsea, el Manchester City o l’Olympique de Lió.

Els partits es disputaran a l’estadi Ernest-Wallon de la ciutat de Tolosa,  i que compta amb una capacitat de 19.500 espectadors. Per als aficionats que es vulguin desplaçar per acompanyar l’equip en aquesta pretemporada, la prevenda d’entrades ja està oberta a través del web del torneig.

Així mateix, està previst que els partits de l’AMOS Women’s French Cup es puguin seguir a través de Barça TV a Catalunya,  i a Barça TV+, disponible a nivell global.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut