Joan Laporta: “Estem treballant per sanejar l’economia del Club”

Joan Laporta: “Estem treballant per sanejar l’economia del Club”

El president del FC Barcelona ha repassat l’actualitat del Club en la III trobada de la Federació de Penyes d'Astúries i Cantàbria

Joan Laporta ha donat molta importància a l'Assembla del 16 de juny: “Estem centrats i treballant per sanejar l’economia del Club i si en l’Assembla ens aproven la feina, tindrem bones notícies”, ha explicat en la III trobada de la Federació de Penyes d'Astúries i Cantàbria. El president del FC Barcelona també s’ha mostrat positiu amb la renovació de Gavi.

L’Assemblea del 16 de juny  

“Estem treballant per sanejar l'economia del Barça. Si els socis i sòcies compromissaris, el dijous 16 de juny a l'Assemblea, ens aproven les dues operacions econòmiques que plantegem, tindrem bones notícies i sanejarem l'economia abans del previst, i serem competitius” 

“Podrem potenciar els equips professionals i tenir certa normalitat. El Club estava en una situació terminal. Hem reestructurat el deute, gestionat el finançament de l'Espai Barça” 

El gest dels capitans  

“Els capitans van fer un acte de barcelonisme rebaixant-se el salari. Sempre els hi estarem agraïts” 

La renovació de Gavi  

“Volem que continuï al Barça, som optimistes. Ens fa una il·lusió especial ja que és un jugador del planter. El jugador i el seu representant, que coneixem, també volen seguir al Barça. Estem molt a punt d´arribar a un acord” 

La situació de Dembélé 

“Té una proposta de continuïtat, però no tenim resposta per part seva” 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut