Joan Laporta anima el Fundació Barça abans de jugar la tercera fase de LaLiga Genuine

Joan Laporta anima el Fundació Barça abans de jugar la tercera fase de LaLiga Genuine

L’equip format per jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual ha rebut les paraules de suport del president en arribar a Bilbao, on aquest cap de setmana té opcions d’acabar la competició com a campió del grup Compañerismo

El president Joan Laporta ha dedicat unes paraules d’ànim als jugadors i jugadores del Fundació Barça abans que tanquin la seva primera participació a LaLiga Genuine aquest cap de setmana, a la Ciudad Deportiva de Lezama (Biscaia). “Estem molt orgullosos de vosaltres”, ha subratllat d’inici. “Heu treballat molt i molt bé, amb la guia i el suport dels vostres entrenadors i entrenadores. Heu crescut com a persones i el vostre comportament sempre ha estat exemplar, representant de la millor manera els valors del Barça”, ha afegit, abans d’assegurar: “Sou un dels majors motius d’orgull d’aquesta temporada!”.

Laporta ha volgut destacar el bon paper de l’equip format per jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual a LaLiga Genuine Santander, que podria acabar la competició com a campió del grup Compañerismo. “Esteu aconseguint uns resultats immillorables”, ha dit en aquest sentit. “Us animo a seguir treballant com fins ara i a seguir creixent. Que tingueu molta sort a Bilbao! Per a mi ja sou campions!”, ha conclòs. Els jugadors i jugadores blaugrana, així com el seu cos tècnic, han vist el missatge del president en una de les sales de l’hotel de Bilbao on s’allotgen aquest cap de setmana per participar a la tercera, i definitiva, fase de LaLiga Genuine. Ho han fet amb un somriure a la boca i amb un aplaudiment final.

Abans de viatjar a Las Palmas, on va jugar la primera fase a principis d’abril, el Fundació Barça va rebre l’escalf del públic del Camp Nou, i abans de desplaçar-se a Màlaga, a mitjans de maig, per jugar la segona fase, es va trobar amb la plantilla del primer equip masculí. Aquest cop ha estat el president del FC Barcelona qui ha esperonat les jugadores i jugadors que entrena el cos tècnic liderat per Sergi Mascarell.

Partits contra Granada, Màlaga i Reus

El debut en la tercera fase de LaLiga Genuine del Fundació Barça tindrà lloc dissabte 4 de juny, a les 11.30 h, davant el Granada. Aquest mateix dia, a les 16 h, tocarà jugar amb el Fundación Màlaga. Finalment, el diumenge 5 de juny, a les 9 hores, acabarà la seva participació davant el Fundació Futbol Base Reus.

LaLiga Genuine 2021/22 s’ha jugat en tres fases, durant tres caps de setmana. Els jugadors i jugadores blaugrana van iniciar la competició a principis d’abril, a Gran Canària, on es van trobar el Fundación Albacete, la UD Las Palmas i l'Eibar Fundazioa. Al maig, a l’estadi La Rosaleda de Màlaga, van jugar la segona fase amb el RC Deportivo de la Corunya, el Llevant UD EDI i la Reial Societat Fundazioa. Atès que ha guanyat els sis partits que ha disputat fins ara, el Fundació Barça es troba en disposició de ser el campió del grup Compañerismo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut