La caravana d’autocars de l’afició ja viatja cap a Torí

La caravana d’autocars de l’afició ja viatja cap a Torí

L'expedició de FC Barcelona Desplaçaments està formada per 39 autocars i es completa amb quatre avions que volen el mateix dissabte

Els 39 autocars que FC Barcelona Desplaçaments ha organitzat per traslladar part de l’afició blaugrana a Torí per assistir a la final de la Champions Femenina, han sortit avui cap a la ciutat italiana, en la que significa la primera gran expedició barcelonista per un partit de l’equip femení. D’aquests autocars, dos han sortit de Girona, mentre que la resta ho ha fet de l’esplanada de l’Auditori del Camp Nou. Tres autocars han avançat la seva sortida a la tarda, mentre que el gran gruix ho ha fet a la nit.

A més d’aquesta caravana d’autocars, a primera hora del dissabte sortiran de l'aeroport de El Prat quatre avions que completaran els viatges de l'afició que ha organitzat FC Barcelona Desplaçaments amb motiu d’aquesta final europea.

A part dels autocars i avions de FC Barcelona Desplaçaments destinats als viatges de socis, sòcies i resta d'aficionats i aficionades, que traslladen uns 3.000 aficionats, cal recordar que al matí de d'aquest divendres 20 de maig també ha volat a Torí l’avió oficial de l’expedició del primer equip femení del FC Barcelona, que aquest dissabte lluitarà per aconseguir la seva segona Champions Femenina davant l’Olympique de Lió, a partir de les 19 hores.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut