El president Joan Laporta inaugura la Barça Academy World Cup 2022

El president Joan Laporta inaugura la Barça Academy World Cup 2022

El padrí del torneig i exjugador de la Barça Escola Barcelona, ​​Eric Garcia, tampoc no ha volgut perdre's aquesta inauguració

El president del FC Barcelona, ​​Joan Laporta, ha inaugurat la novena edició de la Barça Academy World Cup presented by Allianz 2022, en una cerimònia celebrada aquest matí a l'Estadi Johan Cruyff davant de prop de 1.200 nens i uns 3.000 familiars arribats de tot el món. El torneig, que ha arrencat aquest migdia, reuneix un total de 104 equips de 15 països que representen 26 Barça Academy i Barça Academy Camps. El padrí del torneig i exjugador de la Barça Escola Barcelona, ​​Eric Garcia, tampoc no ha volgut perdre's aquesta inauguració i, abans del seu entrenament amb el primer equip, ha passat a saludar els joves esportistes.

 

En el discurs d'inauguració, Joan Laporta ha volgut expressar el seu agraïment a les famílies que des de tot el món han vingut a Barcelona a gaudir de la competició i a viure uns dies intensos de barcelonisme a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A més ha remarcat la importància que des de les Barça Academy també es promogui a tot el món l'estil de joc Barça iniciat per Johan Cruyff i evolucionat per Rijkaard, Pep Guardiola i Luis Enrique, sense oblidar-se dels nens i nenes que aquests dies estan patint per la guerra d'Ucraïna.

La cerimònia, que ha comptat amb diferents actuacions en què s'han promulgat els valors promoguts pel Club a totes les seves acadèmies esportives pel món, la humilitat, l'ambició, l'esforç, el respecte i el treball en equip, han acabat amb les paraules de tres joves esportistes arribats de la Barça Escola Barcelona, ​​la Barça Academy PRO Miami i la Barça Academy PRO Nova York, que han fet els juraments esportius.

La Barça Academy World Cup presented by Allianz 2022 es disputarà als camps de la Ciutat Esportiva Joan Gamper fins el proper dijous 14, quan se celebraran totes les finals al Camp 7 de la instal·lació. La cerimònia de cloenda, que comptarà amb la presència de la padrina del torneig, Jana Fernández, arrencarà a l'Estadi Johan Cruyff a les 13.30 h.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut