Ansu Fati, protagonista del tercer capítol de ‘Made in La Masia’

Ansu Fati, protagonista del tercer capítol de ‘Made in La Masia’

Aquest dissabte, 16 d’abril, Barça TV + estrena un documental produït per Barça Studios que repassa la trajectòria del davanter en el futbol formatiu blaugrana des que va arribar al Club

Ansu Fati protagonitza la tercera entrega de la sèrie Made in La Masia, que estrenarà Barça TV + el pròxim dissabte 16 d’abril. Aquesta col·lecció documental produïda per Barça Studios, la factoria de continguts audiovisuals del FC Barcelona, repassa la trajectòria dels futbolistes que han debutat en el primer equip del FC Barcelona després d’un llarg període de formació en el Club. Com en els dos anteriors capítols, que van estar dedicats a Riqui Puig i Òscar Mingueza, el reportatge mostra Ansu Fati al davant d’una gran pantalla en la qual, durant 30 minuts, deixarà de ser l’ídol que observen milions de persones per convertir-se en observador i comentarista de la seva història.

 

Els 34 minuts del documental, que està dirigit per Quirze Arenas, suposen un recorregut pels inicis del genial davanter originari de Guinea Bissau, per la seva trajectòria en el futbol base blaugrana i per la seva impactant arribada al primer equip. Guiat per una veu en off, Ansu contempla, emocionat en molts casos, els testimonis de familiars, exentrenadors i companys. Apareixen en el reportatge els seus pares, Bori Fati i Lourdes Vieira; el coordinador del futbol formatiu blaugrana entre 2010 i 2014, Albert Puig; el seu primer entrenador a la Masia, Marc Serra; el jugador del primer equip i company d’Ansu en les categories inferiors, Eric García; i l’entrenador que el va fer debutar en el primer equip, Ernesto Valverde.

L’estrena d’aquest capítol de Made in La Masia dedicat a Ansu Fati coincideix amb el retorn del futbolista als entrenaments després de recuperar-se d’una lesió que l’ha allunyat dels terrenys de joc des del mes de gener passat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut