El Fundació Barça i el Girona Genuine jugaran dos partits amistosos aquest diumenge a Cotlliure

El Fundació Barça i el Girona Genuine jugaran dos partits amistosos aquest diumenge a Cotlliure

Blaugranes i blanc-i-vermells s’enfrontaran a l’Stade Militaire de la ciutat occitana en el marc de la celebració de l’aniversari de la Penya Barça Cotlliure

Aquest diumenge, 10 d’abril, a les 12 del migdia, l’equip Fundació Barça, format per persones amb diversitat funcional, jugarà dos partits amistosos davant del Girona FC Genuine a l’Stade Militaire de Cotlliure, a la Catalunya Nord. El doble enfrontament entre blaugranes i blanc-i-vermells s’emmarca en els actes de celebració del primer i segon aniversari de la Penya Barça de Cotlliure. La pandèmia va fer impossible aquesta celebració l’any passat.

Serà la primera vegada que el Fundació Barça s’enfrontarà al Girona, un equip que també competeix a LaLiga Genuine. Els gironins, que no han debutat encara en la competició, formen part del grup Deportividad, mentre que els blaugranes es troben en el grup Compañerismo, en el qual comparteixen el lideratge amb el Fundación Atlético de Madrid i el Sevilla CF després de sumar tres victòries en tres partits a la primera fase de la competició, que va tenir lloc el cap de setmana passat a Las Palmas.

Com és habitual en els amistosos del Fundació Barça, es jugaran dos partits en la modalitat de futbol 8, pròpia de LaLiga Genuine, per tal que tots els jugadors i jugadores puguin participar-hi.

* FOTO: ALBERT ARMENGOL

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut