Liverpool FC Legends - Barça Legends: Gran triomf blaugrana a Anfield (1-2)

Les llegendes culers remunten el gol inicial de Gerrard amb dianes de Giovanni i Rivaldo per sumar una gran victòria solidària

Gran victòria dels Barça Legends a Anfield (1-2). Els culers han superat el Liverpool FC Legends aquest dissabte en un duel disputat tot just dos anys després de la data prevista, ja que va quedar ajornat per la pandèmia. El més important, però, és que aquest partit ha servit per recaptar fons tant per a la Fundació Barça com per a la LFC Foundation.

Moltes cares conegudes

Els culers han sortit amb un 11 format per Angoy, Coco, Edmilson, Dehú, Belletti, Trashorras, David, Roger, Giuly, Saviola i Rivaldo, però també han jugat Guzmán, Soler, Tortolero, Juan Carlos, Giovanni, Jofre Mateu, Mendieta, Riera i Luis Garcia. Per part del Liverpool, ha participat diversos jugadors històrics com Gerrard, Carragher, Kuyt, Hyppia, Agger, Mcmanaman, Maxi Rodríguez o Milan Baros, a més del propi Luis Garcia, que ha participat amb tots dos equips.

Gerrard obre la llauna

El Liverpool s'ha avançat als 14 minuts de joc mitjançant un penal transformat per Steven Gerrard (1-0, min.14), comés per Edmilson sobre el migcampista anglès. Malgrat l'inici advers, els culers han començat a dominar el duel i el gol de l'empat ha acabat arribant.

Reacció blaugrana

Tot just abans del descans, Giovanni, aprofitant una gran passada a l'espai de Giuly, ha igualat el matx en pràcticament la darrera acció de la primera part (1-1, min. 44), per marxar al descans amb tot igualat.

Ja a la segona part, penal sobre Giovanni i Rivaldo, amb una gran definició des dels 11 metres, culminava la remuntada barcelonista (1-2, min. 53). Durant la segona part, tots dos equips han gaudit d'ocasions per ampliar el marcador, però finalment el resultat ja no s'ha tornat a moure.

El tercer partit des de la pandèmia

Aquest ha estat el tercer partit que han disputat els Barça Legends després de l'aturada obligada per culpa de la pandèmia. L’estiu passat es van enfrontar a Tel Aviv (Israel) al primer Clàssic de llegendes contra el Reial Madrid i aquest mes de gener van jugar el Trofeu Costa Brava contra les Llegendes del Girona FC, un partit solidari per la lluita contra l’ELA i que a més va servir per homenatjar Juan Carlos Unzué.