El Camp Nou acull el memorial en record de Raimon Carrasco

El Camp Nou acull el memorial en record de Raimon Carrasco

Durant la jornada diverses personalitats, socis, penyistes i aficionats passen per la tribuna principal de l'Estadi per mostrar el seu afecte cap a l'expresident

Les instal·lacions del Camp Nou han acollit l'espai memorial en record de l'expresident Raimon Carrasco, que va morir el passat diumenge 20 de març a l'edat de 98 anys. 

L'espai memorial s'ha instal·lat a la tribuna principal de l'Estadi i ha estat obert aquest dimarts, des de les 10 hores fins a les 19 hores, per a tots els socis, penyistes i aficionats que han volgut mostrar el seu afecte cap a la figura de l'expresident.

Durant la jornada, diverses personalitats blaugrana han passat pel memorial, com ara el president del FC Barcelona, Joan Laporta; el president de l'Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda; o l'expresident Joan Gaspart. 

 

També hi han assistit alguns representants dels primers equips de bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala.

Durant la tarda, el president Joan Laporta ha rebut en aquest espai memorial la visita dels familiars de Raimon Carrasco.

 

Per una altra banda, el funeral de Raimon Carrasco ha tingut lloc aquest dimarts, a les 12 hores, al Tanatori de les Corts. El president Joan Laporta, juntament amb el vicepresident Rafael Yuste, han representat el FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut