Vint-i-un Barça Legends viatjaran a Liverpool per gaudir del partit ajornat per la pandèmia

Vint-i-un Barça Legends viatjaran a Liverpool per gaudir del partit ajornat per la pandèmia

El partit es disputarà el proper dissabte 26 de març a Anfield, en directe per Barça TV i Barça TV+

El tècnic dels Barça Legends, Albert ‘Chapi’ Ferrer, ha fet oficial la convocatòria dels 21 jugadors que disputaran el dissabte 26 de març el partit que enfrontarà les llegendes blaugrana contra el Liverpool FC Legends. Aquest xoc entre dos gegants del futbol europeu arrencarà a l’estadi d’Anfield Road a les 15.00 hores (emès en directe per Barça TV i Barça TV+ a les 16.00h, hora de Barcelona), tot just dos anys després de la data prevista, ja que va quedar ajornat per la pandèmia. Aquest partit servirà per recaptar fons tant per a la Fundació Barça com per a la LFC Foundation.

Els Barça Legends presenten una gran convocatòria per a aquest partit, molt emotiu per a molts dels seus integrants, que ja han reconegut que es tracta d’un escenari molt especial on sempre agrada anar a gaudir del futbol i de l’atmosfera creada a l’estadi. Albert Ferrer comptarà amb Angoy, Guzmán, Juan Pablo Sorín, Dehú, Roger García, Amor, Soler, Belletti, Mendieta, Edmílson, Trashorras, Giovanni, Luis García, Javier Saviola, Giuly, Edgar Davids, Francesco Coco, Oriol Riera, Dani Tortolero, Juan Carlos i Jofre

Per la seva banda, el Liverpool FC, que compta al seu cos tècnic amb Kenny Dalglish, Ian Rush, John Aldridge i John Barnes, tindrà un equip format pels porters Jerzy Dudek i Sander Westerveld, com a defensors Fabio Aurelio, Jamie Carragher, Daniel Agger, Jose Enrique, Sami Hyypiä, Jason McAteer, Bjorn-Tore Kvarme i Phil Babb; de migcampistes jugaran Glen Johnson, Steve McManaman, Patrik Berger, Vladimir Smicer i Salif Diao; i com a davanters comptarà amb Dirk Kuyt, Stewart Downing, Luis García, Maxi Rodríguez i Milan Baros.

Aquest serà el tercer partit que disputen els Barça Legends després de l'aturada obligada per culpa de la pandèmia. L’estiu passat es van enfrontar a Tel Aviv (Israel) al primer Clàssic de llegendes contra el Reial Madrid i aquest mes de gener van jugar el Trofeu Costa Brava contra les Llegendes del Girona FC, un partit solidari per la lluita contra l’ELA i que a més va servir per homenatjar Juan Carlos Unzué.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut