El Fundació Barça Genuine es presentarà al Camp Nou en el Barça - Osasuna

El Fundació Barça Genuine es presentarà al Camp Nou en el Barça - Osasuna

Els jugadors i jugadores de l’equip format amb persones amb diversitat funcional sortiran al terreny de joc i ballaran el haka en el descans del partit de diumenge

L’afició culer podrà donar escalf a l’equip Fundació Barça Genuine, format per persones amb diversitat funcional, dues setmanes abans que comenci a competir, per primera vegada, en LaLiga Genuine Santander. Serà durant el descans del partit que aquest diumenge, 13 de març, disputarà el primer equip del FC Barcelona davant l’Osasuna a l’Estadi. Les jugadores i jugadors del Fundació Barça Genuine saltaran a la gespa per saludar els aficionats barcelonistes. Els acompanyaran els membres del cos tècnic, que lidera Sergi Mascarell, i aprofitaran la seva aparició en el terreny de joc per escenificar el haka de LaLiga Genuine, una divertida coreografia coral que aplega futbolistes, tècnics, àrbitres i afició abans i després de cada partit.

L'equip Fundació Barça Genuine és un projecte transversal, en el qual participen el Club, la Fundació Barça i la Masia, que va néixer aquesta temporada a iniciativa del nou departament de Diversitat i Inclusió. Els seus ambaixadors són Gerard Piqué i Alexia Putellas, i està format per 20 nois i quatre noies. Des del mes de setembre passat es prepara per competir per primera vegada en LaLiga Genuine Santander. 

 

Debut en la competició a l’abril

LaLiga Genuine Santander es disputa en tres fases, distribuïdes en tres caps de setmana, i la primera tindrà lloc l’1, 2 i 3 d’abril a la Ciudad Deportiva Barranco Seco de Las Palmas de Gran Canaria.

La segona serà al maig, a La Rosaleda de Màlaga, i la tercera, i definitiva, a la Ciudad Deportiva de Lezama de Bilbao, a principi de juny. Els partits es juguen en la modalitat de Futbol 8, amb 4 parts de 10 minuts, i el resultat final es determina pel nombre de parts guanyades per cada equip. Si hi ha empat, no puntua cap equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut