El Barça debutarà contra KOI a la Superliga de League of Legends

El Barça debutarà contra KOI a la Superliga de League of Legends

El conjunt blaugrana disputarà el seu primer partit oficial el proper dilluns a les 21 hores contra l’equip d’Ibai Llanos i Gerard Piqué

Tot just dos mesos després de l’anunci de l’entrada del FC Barcelona a League of Legends arriba el debut oficial a la Superliga organitzada per LVP (Mediapro). El Barça debutarà el proper dilluns a les 21 hores davant KOI a la primera jornada de la competició, equip propietat de l’streamer Ibai Llanos i de Gerard Piqué.

El Barça jugarà amb Dreedy, LeBron, Twohoyrz, Deadly i Lucky el seu primer partit oficial de la història a League of Legends i a la Superliga. Fa un mes, el conjunt blaugrana presentava el seu roster oficial liderat pels entrenadors Alejandro Parejo i Martín Toribio i poc després s’incorporava a l’staff tècnic Carlos Vioque com a analista i Andrés Andrade com a entrenador assistent. A més, el Club va anunciar també la incorporació com a suplents de l’equip a Xixauxes i Nazrat com a support i mid laner respectivament.

Tots junts encaren una jornada que serà històrica pel Club i per les audiències que puguin congregar-se als canals oficials on es retransmetrà el partit, entre els quals estarà el canal de Twitch del Barça i des d’on tots els aficionats podran seguir tots els partits de la temporada en directe.

Per part de KOI, també d’estrena a la competició, s’espera la titularitat dels jugadors: SLT, Koldo, Hatrixx, Rafitta i Seaz, un roster molt ambiciós liderat pel seu Head Coach, Falco. 

Calendari de Lliga

La Liga de Videojuegos Profesional (LVP) va donar a conèixer el passat dimecres el calendari de la competició d’aquest primer Split de primavera. El Barça, per tant, s’enfrontarà als següents equips en el següent ordre: KOI, UCAM Tokiers, Fnatic TQ, Bisons Eclub, Team Heretics, Movistar Riders, MAD Lions Madrid, Giants i G2 Arctic. La lliga tindrà un total de 18 jornades amb anada i tornada i finalitzarà amb un play-off que disputaran els sis primers de la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut